New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Two RT30 doesn't work with W60P in chain mode
Author Message
Keldar Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Feb 2019
Reputation: 0
Post: #1
Two RT30 doesn't work with W60P in chain mode
Hello all.

I have some problem with W60P and two RT30 in chain mode. It doesn't work.
Second repeated can't connect to base thru destination one.
I've used users manual v1.0
I tried to configure automatic chain or manual, it doesn't matter.

For auto registration:
1. both RT30 register with base - ok
2. on one of them long press button, after that : POWER LED = solid green, DECT = flashing orange. - and what state will be forever...
But in users manual said, after some times should be : POWER LED = solid green, DECT = solid green/orange but it doesn't

With manual chain registration:
1. after first RT30 registered on base W60P and both led solid green, I've to press button short, and RT30 flashed by RELAY LED it's own ID 2
for example.
2. On second RT30 long press button for : POWER = solid green, DECT = flashing orange, and short press 2 times for ID 2, after
RT flash back twice , long press button and POWER LED = solid green, DECT = flashing orange. And it's all. Second RT30 will never enter
in chain mode. (POWER = solid green, DECT = solid green/orange )

I tried to change ID's of both RT30, nothing! Last firmware W60B-77.83.0.25.rom + factory reset. Nothing.
original firmware : 77.81.14.1 doesn't work too.

Now I'm stack.
Maybe someone have any clues ?

WBR,
Dmitry Keldar.
02-28-2019 07:35 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0
Thread Closed 


Messages In This Thread
Two RT30 doesn't work with W60P in chain mode - Keldar - 02-28-2019 07:35 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] DECT dongle DD10K - bad performance in combination to T41S + W60P Babylonia 4 390 10-02-2019 10:02 PM
Last Post: Babylonia
  RT30 with ECO+ BobS 1 244 07-25-2019 01:16 AM
Last Post: Clan_Yealink
  W56H Phone shows no icons and refuses to work Davidlef 1 333 07-12-2019 02:03 PM
Last Post: Jacky_Yealink
  W60P disconnects and fails to register jshaflucas 0 572 12-19-2018 09:46 PM
Last Post: jshaflucas
  Different Local SIP port for each SIP account on W60P SPC_Support 7 3,169 08-09-2018 05:37 AM
Last Post: Asanka
  W60B forward function doesn't work Jaceli 1 1,232 04-24-2018 12:04 PM
Last Post: Samuel_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication