New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Change Display Name of Line on Handset
Author Message
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 663
Joined: Jan 2014
Reputation: 21
Post: #8
RE: Change Display Name of Line on Handset
Glad to see the issue has been resolved now and thank you for updating the thread.

Best regards,
Frank.

I'm Dutch, not English. Sorry for my imperfect grammar.
02-28-2019 07:30 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0
Thread Closed 


Messages In This Thread
RE: Change Display Name of Line on Handset - complex1 - 02-28-2019 07:30 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Delete handset button missed with FW 77.83.0.10 TWT_Support 0 560 09-18-2018 07:33 AM
Last Post: TWT_Support
  How to automatically select outgoing line by dialed number (DialPlan) MarSarK 7 2,146 08-13-2018 02:04 PM
Last Post: Cedric
  german translation issues W56h handset woodgee 8 3,133 07-26-2018 07:04 PM
Last Post: woodgee
  W56H Different Ringer Volume, or Silent, Per Line EasyE1 0 551 07-05-2018 04:12 AM
Last Post: EasyE1
  How to upgrade W52P handset firmware via W60B base?? regan 5 4,661 03-14-2018 10:42 AM
Last Post: complex1

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication