[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LAn/Bridge not working
Author Message
DeepB Offline
Junior Member
**

Posts: 16
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #3
RE: LAn/Bridge not working
(07-23-2015 08:37 PM)Yealink_James Wrote:  Hello Daniel,

Do you configure a VLAN setting in your network?
If not, please disable the LLDP and DHCP VLAN feature in phone then check again.

Regards,
James

I do not use VLANs. I have disabled LLDP and DHCP VLan (see attached screenshot), still it does not work (at least on one pc tested, on another one it seems to work)

When plugging the lan cable into the PC directly the pc gets the ip adress via DHCP.
When plugging the lan cable into the phone, and then one from the phone to the pc the phone gets its ip adress via DHCP, while the pc does not.

Thanks
Daniel


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
07-23-2015 09:13 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
LAn/Bridge not working - DeepB - 07-23-2015, 03:30 PM
RE: LAn/Bridge not working - James_Yealink - 07-23-2015, 08:37 PM
RE: LAn/Bridge not working - DeepB - 07-23-2015 09:13 PM
RE: LAn/Bridge not working - hunts - 02-05-2018, 03:45 PM
RE: LAn/Bridge not working - Ret - 07-28-2015, 03:35 AM
RE: LAn/Bridge not working - DeepB - 07-28-2015, 01:49 PM
RE: LAn/Bridge not working - DeepB - 07-28-2015, 03:10 PM
RE: LAn/Bridge not working - myombo - 07-28-2015, 10:18 PM
RE: LAn/Bridge not working - DeepB - 07-28-2015, 10:54 PM
RE: LAn/Bridge not working - DeepB - 09-01-2015, 02:43 PM
RE: LAn/Bridge not working - jmoore - 06-22-2016, 08:44 PM
RE: LAn/Bridge not working - snaptube - 06-29-2016, 06:37 PM
RE: LAn/Bridge not working - Garryy - 01-06-2018, 09:45 AM
RE: LAn/Bridge not working - JOHN124 - 03-14-2018, 02:29 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  V85 VPN no longer working avayax 1 661 07-22-2020 11:29 AM
Last Post: gerdesj
  Phones Web UI Not Working after Firmware Update Rockses 2 2,305 05-26-2020 02:44 PM
Last Post: Lewis-H
  Jabra microphone not working with EHS40 Adapter chair 1 812 03-09-2020 08:01 PM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  Blind transfer not working on hangup bug mrabbitt@clarkecounty.gov 1 1,129 12-04-2019 04:33 PM
Last Post: Phil_Yealink
  T41S admin login not working ayfrolov82 1 1,724 05-20-2019 12:34 PM
Last Post: Simons_Yealink
  Admin log in not working Vortex 5 5,721 03-17-2019 04:01 PM
Last Post: complex1
  Replace rule not working for certain prefixes chrisduncansb 0 1,825 09-26-2017 05:03 PM
Last Post: chrisduncansb
  Plantronics S12 Headset working with T23G? avayax 1 4,079 02-06-2017 01:58 AM
Last Post: Klaus_Yealink
  T29G and T27P Redial Not Working shmuel@birns.net 1 2,942 05-19-2016 05:31 PM
Last Post: Karl_Yealink
  Non-working BLF at T26P usps 2 4,005 04-15-2016 03:32 PM
Last Post: usps

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication