[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
security.user_password dosn't work since 85.0.5 ROM
Author Message
proofy Offline
Junior Member
**

Posts: 12
Joined: Feb 2019
Reputation: 0
Post: #1
security.user_password dosn't work since 85.0.5 ROM
Ich habe I have updated the T46S to the latest version with the ROM T46S(T48S,T42S,T41S)-66.85.0.5.rom
After that the LDAP search filter finally worked, if it is a bit longer.
But now I have another problem, that with the provisioning parameter (security.user_password) the admin password for the phone can't be set anymore.
This leads after the reboot to an error message in the phone that the default password is still used and you have to set the password manually. This is of course not practicable with many phones.

So how can you set the admin password after the upgrade with the provisioning?
09-21-2020 08:13 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,174
Joined: Jan 2014
Reputation: 34
Post: #2
RE: security.user_password dosn't work since 85.0.5 ROM
(09-21-2020 08:13 AM)proofy Wrote:  Ich habe I have updated the T46S to the latest version with the ROM T46S(T48S,T42S,T41S)-66.85.0.5.rom
After that the LDAP search filter finally worked, if it is a bit longer.
But now I have another problem, that with the provisioning parameter (security.user_password) the admin password for the phone can't be set anymore.
This leads after the reboot to an error message in the phone that the default password is still used and you have to set the password manually. This is of course not practicable with many phones.

So how can you set the admin password after the upgrade with the provisioning?

Hi,

Please reset the phone to factory default by long press (>10sec) the OK button, re-provisioning it and try again.

Hope this will help.

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
09-21-2020 10:15 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
proofy Offline
Junior Member
**

Posts: 12
Joined: Feb 2019
Reputation: 0
Post: #3
RE: security.user_password dosn't work since 85.0.5 ROM
(09-21-2020 10:15 AM)complex1 Wrote:  Please reset the phone to factory default by long press (>10sec) the OK button, re-provisioning it and try again.
Hope this will help.

Thank you very much for the proposal.
Unfortunately, that did not work either.
My solution now is to go back to an older firmware (84) .
09-22-2020 02:16 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yisroel_MongoTEL Offline
Member
***

Posts: 179
Joined: Jul 2017
Reputation: 6
Post: #4
RE: security.user_password dosn't work since 85.0.5 ROM
Is the admin password you set not working, or it's just that the Default Password prompt come up?
09-22-2020 06:18 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
proofy Offline
Junior Member
**

Posts: 12
Joined: Feb 2019
Reputation: 0
Post: #5
RE: security.user_password dosn't work since 85.0.5 ROM
(09-22-2020 06:18 PM)Yisroel_MongoTEL Wrote:  Is the admin password you set not working, or it's just that the Default Password prompt come up?

Setting the admin's password does not work with Auto Provisioning.
It works with V84. After upgrading the firmware to V85 it does not work anymore and the phone gets the default password. The phone will then of course display this as a warning in the form of a red triangle and the staff will call you to tell you what is wrong with your phone. You can set the admin password manually in the Web-UI. But this is not a solution for many phones.
09-23-2020 06:25 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,174
Joined: Jan 2014
Reputation: 34
Post: #6
RE: security.user_password dosn't work since 85.0.5 ROM
(09-23-2020 06:25 AM)proofy Wrote:  
(09-22-2020 06:18 PM)Yisroel_MongoTEL Wrote:  Is the admin password you set not working, or it's just that the Default Password prompt come up?

Setting the admin's password does not work with Auto Provisioning.
It works with V84. After upgrading the firmware to V85 it does not work anymore and the phone gets the default password. The phone will then of course display this as a warning in the form of a red triangle and the staff will call you to tell you what is wrong with your phone. You can set the admin password manually in the Web-UI. But this is not a solution for many phones.

Please check your provisioning template.
Set up for admin password in v85 is the same as in v84.
static.security.user_password =

Hope this will help.

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
09-23-2020 09:08 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Daryl_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 4
Joined: Jul 2020
Reputation: 0
Post: #7
RE: security.user_password dosn't work since 85.0.5 ROM
Dear Customer,

This is Daryl from Yealink Support Team, nice to work with you.

I have tested the parameter on my T46S with the firmware 66.85.0.5 but it can set the admin password normally by auto p.
I have added my cfg file to the this google drive, please check and test again with it.
https://drive.google.com/file/d/1UPX9sjE...sp=sharing

If it still donsn't work, I may need your help to reproduce the issue and offer us some diagnostic files for further analysis.
Please refer to below FAQ on how to obtain the files:
http://support.yealink.com/faq/faqInfo?id=707


The specific Operations: log in the web GUI-> Settings->Configuration-> change the local log level to 6-> Confirm-> press Start-> Auto Provision->set the password by auto provision->Configuration-> press Stop-> Export All Diagnostic Files-> send to me.

Best Regard,
Daryl
09-23-2020 12:39 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Daryl_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 4
Joined: Jul 2020
Reputation: 0
Post: #8
RE: security.user_password dosn't work since 85.0.5 ROM
Dear Customer,


It has been a long time not received your message, may I know how it is going?

Any problem you meet please feel free to let me know at first time.


Best Regards,

Daryl
09-29-2020 03:41 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question Problem: LDAP search in v83 does not work as in v81 zonder 1 3,611 09-23-2020 06:33 AM
Last Post: proofy
  BLT refuses to work swfischer 1 2,104 09-21-2020 01:03 PM
Last Post: complex1
  T41P-Call Forward Off Code don't work ?? flgh 2 3,467 03-05-2020 03:33 PM
Last Post: jolouis
  Wifi will work ? peakyshelby 1 2,744 12-16-2019 08:54 AM
Last Post: complex1
  T46S auto redial does not work / Broadsoft hinken 1 3,107 12-04-2019 08:00 AM
Last Post: Travis_Yealink
  Bug: sip.disp_incall_to_info = 1 does not work blink 4 4,372 06-18-2019 08:19 AM
Last Post: blink
  Will wifi work with my phone? SimpleCom 1 2,950 01-05-2019 12:31 PM
Last Post: complex1
  Default admin/admin don't work after Update to 66.84.0.10 hitzi 1 3,559 10-11-2018 03:27 PM
Last Post: complex1
  Pickup call does not work - HiPath Bernhard77 2 3,774 06-07-2018 12:09 PM
Last Post: Evan_Yealink
  top line key not work bluetel 5 5,926 10-17-2017 07:32 AM
Last Post: bluetel

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication