New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Default admin/admin don't work after Update to 66.84.0.10
Author Message
hitzi Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Sep 2018
Reputation: 0
Post: #1
Default admin/admin don't work after Update to 66.84.0.10
Hello,

I’ve updated my Yealink T41S from 66.83.0.35 to 66.84.0.10. I updated the phone over the phone website with the default login admin/admin. After the update the login admin/admin doesn’t work anymore on the phone website. Is there another default login? I don’t find any note in the release notes or in Yealink_SIP-T41S_Quick_Start_Guide_V84_10.pdf (from your download portal). The default login/password is still admin/admin in this pdf. But this combination don’t work anymore.

How can I login to the phone now?

Thanks
hitzi
10-11-2018 12:04 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Default admin/admin don't work after Update to 66.84.0.10 - hitzi - 10-11-2018 12:04 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question Problem: LDAP search in v83 does not work as in v81 zonder 0 135 08-21-2018 03:29 PM
Last Post: zonder
  [T48] - NTP time update fails DennisT 0 200 07-17-2018 05:45 PM
Last Post: DennisT
  T48S Autoprovision admin password srcurtis 3 780 06-12-2018 01:58 PM
Last Post: complex1
  Pickup call does not work - HiPath Bernhard77 2 398 06-07-2018 12:09 PM
Last Post: Evan_Yealink
  Update failed Bad Rom Blake1 3 1,229 05-15-2018 07:22 AM
Last Post: Kevin_Yealink
  T46 and T48 firmware update to 83. KenDoerksen 1 794 05-08-2018 11:41 AM
Last Post: Evan_Yealink
  Directory Update Daffy 1 786 11-16-2017 07:15 AM
Last Post: Kevin_Yealink
  top line key not work bluetel 5 1,281 10-17-2017 07:32 AM
Last Post: bluetel
Bug After update to 66.81.0.90: Settings/Ring shown incorrectly on T46S stefan 5 2,455 05-22-2017 04:09 PM
Last Post: stefan
  MWI doesnt work q 15 7,855 02-10-2017 03:52 PM
Last Post: Hubert

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication