New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dial Plan Replace Rule
Author Message
austinh Offline
Junior Member
**

Posts: 15
Joined: Dec 2015
Reputation: 0
Post: #5
RE: Dial Plan Replace Rule
(08-29-2017 08:29 PM)austinh Wrote:  
(08-29-2017 04:12 PM)austinh Wrote:  
(08-26-2017 07:28 AM)complex1 Wrote:  
(08-25-2017 10:05 PM)austinh Wrote:  My phone system requires a 9 before the number being called to dial out. I'm trying to create a replace rule for 911 under Settings>Dial Plan. First I created a replace rule prefix 911, replace 9911. When I dial 911 it does not add the extra 9. Then I created replace rule prefix ([0-9]xx), replace 9$1. This also does not add the 9 in front of 911, but when I dial 511 it will add the 9 and in the history it shows i dialed 9511. Any ideas as to why the phone will not add the 9 in front of 911? I am using T48G's with 35.81.0.110 firmware.


Thanks

Hi,

I have tried your settings on my T48G and have no issues.
I use the replacement rule: Prefix ([0-9]xx) – Replace 9$1
After dialing 511 and 911, I checked “Phone Call Info” and 9511 @ ip-address and 9911 @ ip-address shown in the list.
Also the 3CX PBX I’m running shows in the call log both numbers (9511 and 9911) which mean the phone sent the right phone numbers to the PBX.

What kind/type PBX are you running?
Because adding a 9 in front of 911, so dial 9911, won’t work… Is extension number 99 accidently not the voicemail number of the PBX?

Hope this will help.



Thanks for the response,

I work for a telephone company and we are doing a hosted SIP/Voip product. We are using our Genband C15 phone switch as the PBX. Extension 99 is not the voicemail number of the PBX. What I find strange is that the phone will add the 9 in front of all X11 numbers (211, 311, 411,511,611,711,811) except 911. I think I am going to try load an older version of firmware to the phone and see if that works.



I loaded a couple of older versions of firmware on the T48G and the phone still will not add the 9 in front of 911.



I did a pcap of a 911 call and the phone is not adding the 9 in front of 911 in the invite. The invite looks like this 911@66.xxx.xxx.xxx. I need it to be sent out as this 9911@66.xxx.xxx.xxx. Anybody know of any config changes that can be made or is this a firmware issue.

Thanks
09-01-2017 04:57 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Dial Plan Replace Rule - austinh - 08-25-2017, 10:05 PM
RE: Dial Plan Replace Rule - complex1 - 08-26-2017, 07:28 AM
RE: Dial Plan Replace Rule - austinh - 08-29-2017, 04:12 PM
RE: Dial Plan Replace Rule - austinh - 08-29-2017, 08:29 PM
RE: Dial Plan Replace Rule - austinh - 09-01-2017 04:57 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T46S Speed dial problem chrischevy 4 833 12-20-2018 10:28 AM
Last Post: Christopher237
  Dial plan - Login for specfic accounts WKU 4 898 08-29-2018 07:17 AM
Last Post: WKU
  T42G Pause in speed dial mcbsys 1 2,089 02-16-2018 05:42 PM
Last Post: ebtsup
  [SOLVED] T46-Call Forward Off Code Adds Target to Dial String When Sync Enabled kg4ysy 4 2,142 01-25-2018 01:10 PM
Last Post: kg4ysy
  Cant dial Emergency 911 on v81 Firmware...?? Jessy 5 4,426 07-15-2017 12:33 AM
Last Post: fdtcloud
  Speed dial contact with user input mattseventy 3 2,392 07-05-2017 09:45 AM
Last Post: Werner1959
  Outgoing Calls only works with 10 digit dial - Skype for Business jvoros 0 1,238 05-04-2017 11:55 AM
Last Post: jvoros
  Outgoing Calls only works with 10 digit dial - Skype for Business jvoros 0 1,112 05-04-2017 11:54 AM
Last Post: jvoros
  DND showing On BLFs & Speed Dial w\ Presence bryiley 0 1,059 03-27-2017 06:55 PM
Last Post: bryiley
  Problem with Dial tone > Beep Beep Cloud Communications 9 6,186 02-07-2017 04:00 PM
Last Post: Travis_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication