[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Base station ringing?
Author Message
IT Partners Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #1
Base station ringing?
I have a client who has 2 W56Hs with 2 seperate base stations
using them via 3cx, and one works fine..

the other the base station unit intself rings when the phone rings.. i went to the site.. and he is right.. the base station rings SUPER loudly... so loudly he has wrapped it up in a jumper.. and its still loud.

i cant find an option for this on the web interface on my test unit?

This is a first for me.. i may just end up factory resetting it.

I didnt even know this was an option.
06-29-2017 11:46 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,258
Joined: Jan 2014
Reputation: 36
Post: #2
RE: Base station ringing?
Quote:the base station rings SUPER loudly...

The base station is ringing???? Are you sure???
I do believe you, but never hear of this feature.
My customers and I use several bases, but I/we have never hear them ringing.
This is also new for me.

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
06-29-2017 12:35 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
IT Partners Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #3
RE: Base station ringing?
(06-29-2017 12:35 PM)complex1 Wrote:  
Quote:the base station rings SUPER loudly...

The base station is ringing???? Are you sure???
I do believe you, but never hear of this feature.
My customers and I use several bases, but I/we have never hear them ringing.
This is also new for me.

He rang his phone.. and there was a pile of material wrapped up and the pile was ringing and he had the phone in his hand... so it wasnt the phone..

I will be going back onsite and either swap it out or factory reset it.
I didnt have time to investigate.. I knew it was a weird one.. I didnt think there was speakers in the base unit at all.. maybe theres another ip phone in his pile.
Lets only hope.
06-29-2017 12:41 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,258
Joined: Jan 2014
Reputation: 36
Post: #4
RE: Base station ringing?
It sounds definite weird...
Please keep us informed.

Thank you.

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
06-29-2017 12:52 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  W56H handset with W52 base? poznaniak 1 846 04-20-2022 10:13 PM
Last Post: complex1
  Firmware for W56H and W52PW56P base Rajil 1 2,637 09-04-2021 04:06 AM
Last Post: complex1
  Multiple W56H's with One Base Station +FreePBX alankelly 2 5,208 05-04-2021 12:55 PM
Last Post: mlaihkw60b
  W56H handset on a Gigaset DECT base station working? Frank@Meeet 2 8,786 09-09-2020 05:56 PM
Last Post: trushing@askonecall.com
  Base inaccessible and dead eroubal2@comcast.net 2 7,429 06-24-2019 03:56 AM
Last Post: eroubal2@comcast.net
  no dialtone or ringtone for w56p base and phones Marcbachman 3 9,338 06-19-2019 11:43 AM
Last Post: complex1
  How to read base data ? oliv 1 5,465 12-20-2018 08:07 AM
Last Post: complex1
  EU dect base and US W56H Nufay 1 6,495 11-23-2017 11:12 AM
Last Post: complex1
  Only One Phone ringing Half of the Time DerekM1992 0 3,805 11-02-2017 03:08 PM
Last Post: DerekM1992
  W56 Base Station with 2 Handsets gyegavian 1 5,172 08-03-2017 09:43 AM
Last Post: Aishion_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication