[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hard reset a T20P and erase config
Author Message
Wilson_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 171
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #11
RE: Hard reset a T20P and erase config
Hi reubvic
I have sent you PM, please check it.
10-30-2014 02:12 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
mariusr Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
Post: #12
RE: Hard reset a T20P and erase config
Hi. I just stumbled for the same problem. A Yealink T20 with unknown admin password. Pressing OK will just show me the IP address, it does not reset. Can i get some help? Thank you.
12-16-2014 04:46 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
mariusr Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
Post: #13
RE: Hard reset a T20P and erase config
Hey. after a few hours struggle i managed to reset it, and now everything is fine. Pls don't answer anymore, problem solved.
12-16-2014 10:24 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
g0de Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Feb 2015
Reputation: 0
Post: #14
RE: Hard reset a T20P and erase config
Hi there,

I have a similar problem with a T20 Sad

The "regular" reset to factory settings (vulgo "OK" for 10s) won't work and I really need to have this phone configured.

Could you pls share the information or send me a PM with it?

Thank you so much!

g.d.
02-25-2015 07:23 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
marcdrusso Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Mar 2015
Reputation: 0
Post: #15
RE: Hard reset a T20P and erase config
I am facing the same issue but with a T48P, default username & password no longer work. Would you be able to PM the instructions.

Thank you,

Marc
03-25-2015 05:20 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
James_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 1,159
Joined: Aug 2014
Reputation: 8
Post: #16
RE: Hard reset a T20P and erase config
Hi Marc,

Long press OK button for 10 seconds to reset phone.
03-25-2015 05:43 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
djleerick Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Aug 2015
Reputation: 0
Post: #17
RE: Hard reset a T20P and erase config
I have the same issue, but mine failed with power cut while upgrading firmware. but it is still showing initializing. please wait. any idea on how i can solve this?
08-27-2015 03:09 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
James_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 1,159
Joined: Aug 2014
Reputation: 8
Post: #18
RE: Hard reset a T20P and erase config
Please have a try of recovery mode update.
ftp://James:494qh65Z@ftp.yealink.com/rec..._build.pdf

Regards,
James
08-27-2015 10:47 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
arjanring Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Oct 2015
Reputation: 0
Post: #19
RE: Hard reset a T20P and erase config
i have similar problem
please help me
10-29-2015 12:35 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
arjanring Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Oct 2015
Reputation: 0
Post: #20
RE: Hard reset a T20P and erase config
i have same problem
please help me
10-31-2015 12:43 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Update settings/reprovision automatically without factory reset FrankDRNS 2 754 05-01-2020 01:17 AM
Last Post: voipsupport
  y000000000000.boot and encrypted config files kapetrosyan 6 1,519 01-17-2020 11:22 PM
Last Post: kapetrosyan
  Hard reset t20p llceceron 9 14,615 11-13-2019 11:38 AM
Last Post: olaf_89
  Factory Reset via Provision Andrews1 3 2,377 07-02-2019 03:09 PM
Last Post: Fraukas2
  How to erase a parameter using autoprovision file Santi 1 1,215 06-21-2019 10:25 AM
Last Post: complex1
  Bulk Manual config Tx Series ( With Server URL, Username & Password ) stéphane 2 1,795 01-28-2019 04:01 PM
Last Post: jolouis
  Enabling Remote Phone Book via Config File moosemasterson 6 17,074 04-11-2018 02:06 PM
Last Post: sbsllc
  Autoprovision - config file encryption problem oea 7 12,617 04-11-2018 11:03 AM
Last Post: Rus
  Which config file for phone_setting.hide_ntp_server.enable Byron13 1 1,890 11-24-2017 01:27 AM
Last Post: Lucia_Yealink
Question Config for Auto Provisioning Questions Audevon 8 7,997 11-23-2017 05:32 AM
Last Post: Byron13

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication