New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NTP not working
Author Message
agustina Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #1
NTP not working
Hello, I have set the NTP server option to a NTP Server and it doesn´t sinchronize with it, in a T20.
Also I would like to ask Uruguay DST, to be added in the Timezone options.

Thanks a lot!!
12-13-2012 02:18 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Flora_Yealink Offline
Senior Member
****

Posts: 265
Joined: Oct 2012
Reputation: 1
Post: #2
RE: NTP not working
(12-13-2012 02:18 AM)agustina Wrote:  Hello, I have set the NTP server option to a NTP Server and it doesn´t sinchronize with it, in a T20.
Also I would like to ask Uruguay DST, to be added in the Timezone options.

Thanks a lot!!

Hi agustina,
1. For the T20 don't synchronize with the NTP Sever, please help to filter the trace with NTP to check whether the server has response to the client request or not , or you can upload the trace to the forum.
2. For you want to add Uruguay DST to T20, could you please send me your address , than i will ask the related sales to help you ?

Best Regards!

Flora
FAE (Field Application Engineer) Department
Yealink Network Technology Co., Ltd.
Website: http://www.yealink.com
(This post was last modified: 12-13-2012 07:07 PM by Flora_Yealink.)
12-13-2012 07:07 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
agustina Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #3
RE: NTP not working
Flora, did you receive my email?
I would like to know if adding the dst from Uruguay has a cost.
I would also know if is necesary to configure dst or with ntp time the dst is automatically set.
Thanks!
(This post was last modified: 12-18-2012 03:36 AM by agustina.)
12-17-2012 09:35 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Flora_Yealink Offline
Senior Member
****

Posts: 265
Joined: Oct 2012
Reputation: 1
Post: #4
RE: NTP not working
(12-17-2012 09:35 PM)agustina Wrote:  Flora, did you receive my email?
I would like to know if adding the dst from Uruguay has a cost.
I would also know if is necesary to configure dst or with ntp time the dst is automatically set.
Thanks!

Hi agustina,
Sorry, i have not received your email yet.
If you want to add the Uruguay to the time zone , it will not has a cost, if you configure the DST in the Uruguay, once you chose the Uruguay as the time zone, the DST will be automatically set.

Also you can add the time zone and DST to the AutoDST.xml by auto provision yourself.
<DST szTime="-3" szZone="Uruguay" iType="0" szStart="10/7/2" szEnd="3/4/2" szOffset="60"/>

it means the time zone name is Uruguay, the DST begin 2:00 AM,Octber 7th end with 2:00AM, March 4th.
i have added the auto provision file , AutoDST.xml and the auto provision guide to the below ftp for your reference.
ftp://yealinkftp:yealinkftp@ftp.yealink.com/DST.rar

Best Regards!

Flora
FAE (Field Application Engineer) Department
Yealink Network Technology Co., Ltd.
Website: http://www.yealink.com
(This post was last modified: 12-18-2012 08:11 PM by Flora_Yealink.)
12-18-2012 08:11 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
agustina Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #5
RE: NTP not working
Thanks a lot!
01-02-2013 08:05 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Sad T41P BLF ligth not working goHelpDesk.com 2 3,216 10-15-2016 02:10 AM
Last Post: ModCraig
  DHCP not working on T26P when OpenVPN is enabled. LandonL 10 11,932 07-03-2016 04:42 AM
Last Post: mfvianna
  NTP not working pio007 1 3,719 11-03-2015 05:05 AM
Last Post: pio007
  OpenVPN not working on T26P jjesson0503 3 4,327 08-22-2015 11:23 AM
Last Post: James_Yealink
  T41P BLF not working steven.kst 1 3,111 08-12-2015 03:56 PM
Last Post: Yealink_Michael
  T26 Distinctive Ring not working jason.fell@classtelecom.co.uk 1 2,868 07-23-2015 07:16 PM
Last Post: James_Yealink
  DSS key DTMF not working anymore IPnexia 1 3,364 05-29-2015 05:59 PM
Last Post: Elaine_Yealink
  Yealink T28p no longer working after CudaTel firmware update AshElsayid 1 4,187 01-20-2015 08:52 PM
Last Post: James_Yealink
  Ldap search on incoming call is not working gekran 30 46,395 12-16-2014 09:12 PM
Last Post: gekran
  LDAP Incoming CallerID Not Working cfdfireman 3 5,146 12-16-2014 09:18 AM
Last Post: Yealink_Jim

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication