[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WH66 Cannot set the Softphone
Author Message
ENFORCER Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Aug 2020
Reputation: 0
Post: #1
WH66 Cannot set the Softphone
I have been trying to get my new WH66 to use Voida App to be the softphone.
I have tried the UC and Teams options on the Settings, but nothing seems to make it work.
If I make a call from the Vodia App the headset works for mic and audio, however the button on the headset does not do anything.

When I dial a number from the WH66, I hear the dialtone, but it would appear that it is trying to use Teams to effect the call. This does nothing, as I do not have PSTN ability on Teams.
The Firmware is updated and current as of today.

I have seen a couple of other people mentioning similar problems with other VoIP Clients, yet no reply or acknowledgement from @Yealink. This is poor form, as I am testing this headset to deploy on mass. I am not getting a good first impression on the product or the support.
(This post was last modified: 06-02-2021 02:38 PM by ENFORCER.)
06-02-2021 08:33 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
WH66 Cannot set the Softphone - ENFORCER - 06-02-2021 08:33 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  WH66 - only 12-hour clock? umahner 3 2,112 08-26-2021 09:25 PM
Last Post: Futureweb
  WH66 UC Softphone Issue jlhendersonjr 2 2,624 06-03-2021 10:04 AM
Last Post: ENFORCER

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication