New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Use DHCP Hostname in Action URI
Author Message
MongoTEL_Support Offline
Junior Member
**

Posts: 44
Joined: Jul 2017
Reputation: 2
Post: #2
RE: Use DHCP Hostname in Action URI
(01-08-2020 05:20 AM)kapetrosyan Wrote:  Hello,
Is there any way to send Action URI by using DHCP Hostname instead of IP address of phone?
Sure you can use DHCP Hostname to send Action URI.

For example I use http://user:user@phone100./screencapture to capture my phone's screen (where phone100 is the DHCP hostname.)
(This post was last modified: 01-08-2020 11:36 PM by MongoTEL_Support.)
01-08-2020 11:35 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Use DHCP Hostname in Action URI - MongoTEL_Support - 01-08-2020 11:35 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Remote control via action URI avayax 5 2,854 11-02-2018 01:07 PM
Last Post: nSolvePaul
  How to configure Action URL values via HTTP servlet? nSolvePaul 5 2,592 10-30-2018 11:06 AM
Last Post: nSolvePaul
  Can I use the call_id with action URI commands? nSolvePaul 1 1,097 08-10-2018 01:22 AM
Last Post: Simons_Yealink
  How to unhold a specific call using Action URI nSolvePaul 1 1,283 08-09-2018 03:38 AM
Last Post: Jensen_Yealink
  my voice vlan can not recieve ip from microsoft dhcp server salar 1 2,552 06-23-2017 06:47 AM
Last Post: Kevin_Yealink
  dhcp vlan option 132 - works without settings visible in UI dywilson 2 4,804 06-22-2017 12:48 PM
Last Post: salar
  What is option DHCP active under auto provision avayax 2 4,660 03-21-2017 06:56 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  T22 Action Url to update the phone with callers name PeteJoslin 3 4,394 08-04-2016 06:49 PM
Last Post: jmoore
  Action URI reenter credentials LevFel 3 4,460 08-04-2016 06:37 PM
Last Post: jmoore
  DHCP Discover broadcast on phones configured for Static IP. kriner 6 7,154 04-19-2016 07:10 PM
Last Post: Karl_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication