[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T46S couple line on hold
Author Message
sprintership Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: Jan 2019
Reputation: 0
Post: #1
T46S couple line on hold
Is there any way to make fit all calls on hold on the same screen? Now I have to upper down buttons and scroll down in order to see who is on hold - kind not convenient.

Maybe minimize size of these fonts or some auto option so they fit into one screen.

(11-21-2019 01:43 AM)sprintership Wrote:  Is there any way to make fit all calls on hold on the same screen? Now I have to upper down buttons and scroll down in order to see who is on hold - kind not convenient.

Maybe minimize size of these fonts or some auto option so they fit into one screen.

I know they are saying:
Placing calls on hold
Press the Hold softkey during a call to place a call on hold. Press the Resume softkey to resume the call.

If there are multiple calls on hold, use the up and down navigation buttons to select the desired call and then press the Resume softkey.

but is there a way to change that behavior?

(11-21-2019 01:43 AM)sprintership Wrote:  Is there any way to make fit all calls on hold on the same screen? Now I have to upper down buttons and scroll down in order to see who is on hold - kind not convenient.

Maybe minimize size of these fonts or some auto option so they fit into one screen.

(11-21-2019 01:43 AM)sprintership Wrote:  Is there any way to make fit all calls on hold on the same screen? Now I have to upper down buttons and scroll down in order to see who is on hold - kind not convenient.

Maybe minimize size of these fonts or some auto option so they fit into one screen.

I know they are saying:
Placing calls on hold
Press the Hold softkey during a call to place a call on hold. Press the Resume softkey to resume the call.

If there are multiple calls on hold, use the up and down navigation buttons to select the desired call and then press the Resume softkey.

but is there a way to change that behavior?

In t48S they are in lines one under another and this is great, I wonder if something like that can happens on T64S orG
(This post was last modified: 11-21-2019 01:55 AM by sprintership.)
11-21-2019 01:43 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
T46S couple line on hold - sprintership - 11-21-2019 01:43 AM
RE: T46S couple line on hold - Fraukas2 - 11-21-2019, 04:50 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T46s - Re-registration delay SIP Server 2 TVAdmin 0 414 04-15-2020 07:46 PM
Last Post: TVAdmin
  Yealink T27G Line Key BLFs Flash During Ring All Infonetx 0 506 02-17-2020 06:53 PM
Last Post: Infonetx
  T46S multiple line - on hold issue sprintership 1 856 01-07-2020 05:19 PM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  T46G - Disable Line Key Configuration ? timalex 13 20,616 04-12-2019 09:23 AM
Last Post: Johnny88
  T46S Factory Default OK button does not work dkirk 0 1,580 02-06-2019 02:09 PM
Last Post: dkirk
  T46S Multicast from FreePBX Mike742 1 1,920 04-06-2018 08:11 PM
Last Post: jolouis
Exclamation Inbound calls from SIP trunk are muted until hold/un-hold pressed (plus Vtalk alert!) rkroes 3 5,619 07-08-2015 06:52 AM
Last Post: rkroes
  Line Key ICON Question rjhartman68 4 4,948 05-08-2015 11:25 PM
Last Post: rjhartman68
  T38P Phones Not Hold/Resume while in Call exuberocity 2 4,396 04-23-2015 01:43 AM
Last Post: exuberocity
  W52 Multi-Line Transfer jtesdall@mapcon.com 5 7,386 10-23-2014 09:47 AM
Last Post: Yealink_Jim

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication