New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 handsets and 1 number
Author Message
bestsingletravel Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Oct 2015
Reputation: 0
Post: #1
2 handsets and 1 number
I have 2 handsets at the same location with only 1 phone number. I have shut off the call waiting on both of them.

Is there a way to make the phones act like 1 - when one is busy it does not ring the other phone but goes to another phone number (or extension at a different location).

All help is appreciated!!

Thanks,
Sheryl
10-30-2015 05:23 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
2 handsets and 1 number - bestsingletravel - 10-30-2015 05:23 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Automatically display hyphens in the phone number nestman 2 2,349 11-08-2015 06:16 AM
Last Post: nestman

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication