New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DND symbol
Author Message
edrobal Offline
Junior Member
**

Posts: 7
Joined: Oct 2016
Reputation: 0
Post: #1
DND symbol
It's too easy to set DND by error. The DND symbol is very small. It would be better if there is a big one on all the screen or may be to have an option for this.
Thank you.
06-25-2019 04:00 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 696
Joined: Jan 2014
Reputation: 22
Post: #2
RE: DND symbol
(06-25-2019 04:00 PM)edrobal Wrote:  It's too easy to set DND by error. The DND symbol is very small. It would be better if there is a big one on all the screen or may be to have an option for this.
Thank you.

Hi,

Yes, it is possible to display a large DND icon on the idle screen.

Please auto-provision your phone with next parameters:
Code:
#!version:1.0.0.1

features.dnd.allow = 1
features.dnd.large_icon.enable = 1

Hope this will answer your question.

Best regards,
Frank.

I'm Dutch, not English. Sorry for my imperfect grammar.
06-25-2019 06:23 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
edrobal Offline
Junior Member
**

Posts: 7
Joined: Oct 2016
Reputation: 0
Post: #3
RE: DND symbol
(06-25-2019 06:23 PM)complex1 Wrote:  
(06-25-2019 04:00 PM)edrobal Wrote:  It's too easy to set DND by error. The DND symbol is very small. It would be better if there is a big one on all the screen or may be to have an option for this.
Thank you.

Hi,

Yes, it is possible to display a large DND icon on the idle screen.

Please auto-provision your phone with next parameters:
Code:
#!version:1.0.0.1

features.dnd.allow = 1
features.dnd.large_icon.enable = 1

Hope this will answer your question.
We don't use auto-provision. Is there another way to set ?
Regards
06-26-2019 07:10 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 696
Joined: Jan 2014
Reputation: 22
Post: #4
RE: DND symbol
(06-26-2019 07:10 AM)edrobal Wrote:  
(06-25-2019 06:23 PM)complex1 Wrote:  
(06-25-2019 04:00 PM)edrobal Wrote:  It's too easy to set DND by error. The DND symbol is very small. It would be better if there is a big one on all the screen or may be to have an option for this.
Thank you.

Hi,

Yes, it is possible to display a large DND icon on the idle screen.

Please auto-provision your phone with next parameters:
Code:
#!version:1.0.0.1

features.dnd.allow = 1
features.dnd.large_icon.enable = 1

Hope this will answer your question.
We don't use auto-provision. Is there another way to set ?
Regards

No.

Best regards,
Frank.

I'm Dutch, not English. Sorry for my imperfect grammar.
06-26-2019 10:17 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
jolouis Offline
Moderator
*****

Posts: 300
Joined: Oct 2013
Reputation: 5
Post: #5
RE: DND symbol
(06-26-2019 10:17 AM)complex1 Wrote:  No.

Actually that's not entirely true. Even if you don't use auto provision, in modern firmware you can add auto provision values by doing:

1) Login to phone Web UI
2) Settings -> Configuration
3) Under "CFG Configuration" hit "Export All"
4) Open the file that you get prompted to download using your favourite text editor.
5) Add the directives complex1 mentioned:
Code:
features.dnd.allow = 1
features.dnd.large_icon.enable = 1
6) Save the file to somewhere (i.e. desktop).
7) Go back to phone Web UI. Under Settings->Configuration "CFG Configuration" hit Import CFG Configuration file
8) Pick your file, upload, and you should be good.
06-27-2019 01:38 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication