New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programming keys on phone level vs config server
Author Message
ajadams@centrictel.com Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #1
Programming keys on phone level vs config server
I have 15 T38G phones connected to a CoreDial config server and my customer is requesting buttons that the config server doesn't have. I know how to program the keys they need on the phone level but I don't want the config server to replace them should the phone pull down the config again for what ever reason. Any thoughts?
04-15-2015 01:21 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Flora_Yealink Offline
Senior Member
****

Posts: 265
Joined: Oct 2012
Reputation: 0
Post: #2
RE: Programming keys on phone level vs config server
Do you mean the scenario is like below,
The phone using CoreDial auto provisioning server.
The provisioning files in the CoreDial server has configured the first 5 DSS keys.
The customer manually configure another 5 DSS keys.
you don't want the CoreDial server change the 5 DSS keys the customer manually configure ,right ?
In this case, if the auto provisioning files doesn't contain the syntax to configure the 5 DSS keys the customer manully configured , the phone won't replace them .
But if the config files in the server side has already configured these DSS keys, it will replaced by the server when the phone need to do next auto provisioning .

and normally the phone will try to provisioning the phone according to the provisioing setting in the phone.
For example in the attached file, the Check New Config option is configured with on , it means the phone will connect to the server to check whether it need auto provisioning ( only with the content in the server side has changed, the phone will do auto provision ) every time when power on
more details, please refer to the auto provisioning guide you can download from website.
http://www.yealink.com/SupportDownloadfi...2&flag=142

Best Regards!


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

Flora
FAE (Field Application Engineer) Department
Yealink Network Technology Co., Ltd.
Website: http://www.yealink.com
(This post was last modified: 04-15-2015 06:16 AM by Flora_Yealink.)
04-15-2015 06:15 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T42G latest fw phone web interface invalid password clevoip 2 775 06-03-2019 03:03 PM
Last Post: Dario
  cfg file and config.bin file syncing softy783 1 125 05-29-2019 01:46 PM
Last Post: jolouis
  T42S phone not allowing to change default admin password? SysAdmin-Edgar 1 323 03-15-2019 01:46 PM
Last Post: complex1
  Different users on the same phone on SIP-T27G econnet 2 648 01-02-2019 01:46 PM
Last Post: jolouis
  CDP enable after factory reset cause the phone can't obtain IP address ccy 4 868 11-30-2018 02:34 PM
Last Post: jolouis
  Music On Hold Server ?? Medryn 3 15,630 11-26-2018 07:27 AM
Last Post: Adriano
  How to specify an IP range in the "PushXML allowed server" field? nSolvePaul 2 604 11-02-2018 09:59 AM
Last Post: nSolvePaul
  Remote Phonebook - Numbers Display Format On Phone Medryn 17 28,172 05-28-2018 06:54 AM
Last Post: Philipp1234
  Controlling LEDs on Phone Rayfield 3 1,551 05-14-2018 05:04 PM
Last Post: Kevin_Yealink
  IP Phone acquire untagged VLAN IP instead of tagged VLAN f.pancani 2 2,823 04-21-2018 07:49 AM
Last Post: Johnny88

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication