Yealink Forums
T48S doenst restart after set changes - Printable Version

+- Yealink Forums (http://forum.yealink.com/forum)
+-- Forum: IP Phone Series (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: General topics (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: T48S doenst restart after set changes (/showthread.php?tid=41268)



T48S doenst restart after set changes - Skamqi - 11-07-2017 07:43 AM

Hello there,

our T48S gots auto provised by our askozia.
After change something in our askozia, the phone will shut down for restart, but doesnt come online again.
So the restart doesnt work correct.

The clue is, when we set the telephone to an other place in the office, with new power supplie and a new network cable, the phone works great!

What can be the problem here?

Kind Regards,

Skamqi


RE: T48S doenst restart after set changes - Paul_Yealink - 11-08-2017 03:27 AM

Follow up this issue in ticket:
https://ticket.yealink.com/index.php/bug/57635
Paul


RE: T48S doenst restart after set changes - FredyWenger - 10-24-2018 04:49 PM

(11-08-2017 03:27 AM)Paul_Yealink Wrote:  Follow up this issue in ticket:
https://ticket.yealink.com/index.php/bug/57635
Paul

It's nice that you post links here in the forum, that can be viewed (access denied)...