[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
t46g tagged vlan not working
Author Message
gbmichael28 Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #4
RE: t46g tagged vlan not working
We have tried all of the version from your website with the exact same issue.

We took a brand new T46g out of the box (never been on our network) and it behaves the same way). If you plug it in on a flat network (no voice vlan) unconfigured.. DHCP (no options) it will do one of two things.. one.. it will complain that it is unable to find network... or two (if it's on a managed switch) it will attach to the wrong Vlan.

We have a couple of locations where the networks are flat (no voice vlan possible (it's a shared infrastructure)). The T38 and T22 phones work fine. The T46g does not. If we put it on a network where the Voice VLAN is defined in the switch and we have the DHCP option set, it works fine. Otherwise we are having the same general VLAN issues. We are 100% cisco here.

I even setup a switch to be ALL access ports, and ALL set for one specific vlan. the Yeahlink T46g phones are attaching to a different VLAN entirely. I have DHCP enabled, and I have VLAN's disabled. I disabled LLDP with the same results. Our phone system is 3CX, but even with a new phone never configured, we have the same issues. Again, there are isolated ONLY to the T46g.

(01-08-2014 05:18 PM)Yealink Support Wrote:  Hi adamw,

Sorry. Our latest version has fixed this issue now.
Please refer to our website.
http://www.yealink.com/SupportDownloadfi...7&flag=142
06-14-2014 02:41 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
t46g tagged vlan not working - adamw - 10-31-2013, 10:02 AM
RE: t46g tagged vlan not working - gbmichael28 - 06-14-2014 02:41 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  MP50 - Teams Button not working SP3C5 3 2,259 05-10-2022 07:17 PM
Last Post: SP3C5
  Screen Saver Stops Working awilson@intermaxteam.com 3 1,433 02-13-2022 05:09 AM
Last Post: complex1
Bug T21P_E2 Google Contacts Sync not working anymore paolo.cresti 2 1,217 01-28-2022 11:43 PM
Last Post: paolo.cresti
  Custom Dialing T46G sfrazier 2 3,263 01-17-2022 02:09 AM
Last Post: sfrazier
Exclamation T46G TIME Calculation Problem briankelly63 5 13,101 12-06-2021 10:09 AM
Last Post: jeanpierre26
  Yealink WH62 UC not working with Cisco Webex oliragg 0 2,156 05-10-2021 05:18 PM
Last Post: oliragg
  Jabra microphone not working with EHS40 Adapter chair 2 5,300 12-16-2020 05:11 AM
Last Post: Alex001
  V85 VPN no longer working avayax 1 3,913 07-22-2020 11:29 AM
Last Post: gerdesj
  Phones Web UI Not Working after Firmware Update Rockses 2 6,799 05-26-2020 02:44 PM
Last Post: Lewis-H
  Versions (T46G) 28.83.0.55 sfrazier 2 3,914 01-08-2020 10:08 PM
Last Post: jolouis

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication