New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
t46g tagged vlan not working
Author Message
adamw Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Post: #1
t46g tagged vlan not working
Hello,

We have just purchased our first T46G in additional to our existing fleet of T28P phones.

We have a separate VLAN configured (VLID = 2) for phones which is working successfully for all of our T28P's - they are tagged onto VLAN 2 and use DHCP to get their IPs.

I've tried the same settings in the T46G and it will not tag onto that VLAN no matter what I try. I've tried disabling DHCP VLAN in case that was interfering.

The values I have are:
VLAN WAN Port Active: Enabled
VID 2
Priority 0

Is this a known issue?
How do I resolve it?? I'm already running the latest T46G firmware from the website (28.71.0.170)

Thanks,
Adam
10-31-2013 10:02 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
t46g tagged vlan not working - adamw - 10-31-2013 10:02 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Blind transfer not working on hangup bug mrabbitt@clarkecounty.gov 0 133 08-20-2019 06:45 PM
Last Post: mrabbitt@clarkecounty.gov
  T41S admin login not working ayfrolov82 1 574 05-20-2019 12:34 PM
Last Post: Simons_Yealink
  Phones Web UI Not Working after Firmware Update Rockses 0 477 04-09-2019 01:24 PM
Last Post: Rockses
  Admin log in not working Vortex 5 3,557 03-17-2019 04:01 PM
Last Post: complex1
  IP Phone acquire untagged VLAN IP instead of tagged VLAN f.pancani 2 3,272 04-21-2018 07:49 AM
Last Post: Johnny88
  LAn/Bridge not working DeepB 13 11,732 03-14-2018 02:29 PM
Last Post: JOHN124
  VLAN bug Kevin3 0 938 02-16-2018 05:37 PM
Last Post: Kevin3
Question How to optimize T46G? kubi 2 2,330 02-05-2018 02:48 PM
Last Post: Sbo
  Replace rule not working for certain prefixes chrisduncansb 0 1,241 09-26-2017 05:03 PM
Last Post: chrisduncansb
  my voice vlan can not recieve ip from microsoft dhcp server salar 1 2,215 06-23-2017 06:47 AM
Last Post: Kevin_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication