[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MWI Not working with T20P
Author Message
glenl Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
Post: #1
MWI Not working with T20P
Hi

We have T20P's here and a swyx phone system. The MWI is working fine as far as when someone leaves a voicemail the phones pick it up showing a new vm, and then you can use the message button to retreive the VM. HOWEVR once you have listened to the vm and deleted it, the MWI is still lit showing that there are still new VM's.

Any ideas pls on how to get this to refresh?? If i logon to the backend of the individual phone and change the refresh time then hit confirm it realises that there is now VM's however it all starts again with a new VM. I have upgraded to the latest FW.

Thanks

Glen
09-18-2013 09:04 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
MWI Not working with T20P - glenl - 09-18-2013 09:04 PM
RE: MWI Not working with T20P - glenl - 09-20-2013, 05:24 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  MWI not working with Fritzbox frappy 0 483 10-05-2020 08:34 PM
Last Post: frappy
  Yealink T20P phones with Fonality firmware Quan7 0 2,496 10-04-2017 10:00 PM
Last Post: Quan7
Sad T41P BLF ligth not working goHelpDesk.com 2 4,618 10-15-2016 02:10 AM
Last Post: CWR
  Cannot reset the password (SIP T20P) arpanhmr 3 11,598 07-26-2016 01:11 AM
Last Post: complex1
  DHCP not working on T26P when OpenVPN is enabled. LandonL 10 16,227 07-03-2016 04:42 AM
Last Post: mfvianna
  SIP T20P call dropped after 3 sec's FlorinT 1 4,002 03-14-2016 10:57 PM
Last Post: FlorinT
  NTP not working pio007 1 4,848 11-03-2015 05:05 AM
Last Post: pio007
  OpenVPN not working on T26P jjesson0503 3 5,832 08-22-2015 11:23 AM
Last Post: James_Yealink
  T41P BLF not working steven.kst 1 4,158 08-12-2015 03:56 PM
Last Post: Yealink_Michael
  T26 Distinctive Ring not working jason.fell@classtelecom.co.uk 1 3,938 07-23-2015 07:16 PM
Last Post: James_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication