[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dial Plan per specific line on W70B
Author Message
feedgenic Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Sep 2022
Reputation: 0
Post: #1
Dial Plan per specific line on W70B
Hi All,

I'm attempting to set-up a dial plan on a W70B base station.

Line 1 is connected to a Swiss SIP provider, international code +41
Line 2 is connected to a French SIP provider, international code +33

I need to set-up a dial plan in order that all numbers dialed with +41.... are directed to Account Line 1 and all numbers dialed with +33... are directed to Account Line 2.

I've googled and search the forum but can't manage to find the solution, here is my current config settings, which does not work:

dialplan.digitmap.enable=0
account.X.dialplan.digitmap.enable=0
account.1.dialplan.digitmap.string = x41.T
account.2.dialplan.digitmap.string = x33.T

Any help would be greatly appreciated, thank-you so much.
09-30-2022 03:22 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Dial Plan per specific line on W70B - feedgenic - 09-30-2022 03:22 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T57W - Dial Plan Help karlg 0 445 09-06-2022 12:50 PM
Last Post: karlg
  T58A : URI dial & mute arsene 0 954 04-01-2022 10:53 AM
Last Post: arsene
  T58A Action URI/Click to Dial aghst 3 6,654 09-24-2019 08:48 AM
Last Post: aghst
  TEAMS & SIP Line hannesp 2 4,089 06-20-2019 12:49 PM
Last Post: jolouis

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication