[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T23G Gigabit dont working
Author Message
hesilva Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Jul 2021
Reputation: 0
Post: #1
Question T23G Gigabit dont working
Guys, good evening!

I'm having a problem with the T23G model (in particular):

Beforehand, I apologize for my English.

-> We have 3 vlans;
-> We have 4 t23g devices connected in a VLAN (10.10.128.x), under this vlan, we have 4 switches (2x Dell N2048, 1x Dell N11T48-ON, 1x HP V1900-24). The t23g devices don't do gigabit communication on the N11T48-ON and HP V1900-24 switches, if we configure auto communication or gigabit protocol, the devices get about 2000 ping and lots of packet losses. If we configure 10/100mbps, the devices work normally.
-> I performed a test with the N11T48-ON in another VLAN (10.10.9.X) and the t23g devices worked normally.
-> All 3 vlans are identical.
- In VLAN 10.10.128.X, the t23g devices worked normally on N2048 (gigabit) switches.
-> We tested a t27g device that is also gigabit under the conditions of the reported problem and it worked perfectly.
-> I ran the tests with firmware 44.84.0140 and 44.84.0125, there were no differences.

Has anyone been through this before?
I appreciate the help! Huh
(This post was last modified: 07-13-2021 07:24 AM by hesilva.)
07-13-2021 07:23 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
T23G Gigabit dont working - hesilva - 07-13-2021 07:23 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T23G Hardware versions avayax 1 3,711 03-02-2018 09:31 AM
Last Post: Paul_Yealink
  T23G register failed roberto.cartella 0 3,428 02-13-2018 12:14 PM
Last Post: roberto.cartella
  Caller-id after attended transfer not working properly on T19P/T41P ddyx 5 9,040 02-06-2018 08:01 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  T23G and CP860 manual time issue DmitryTsyganov 1 4,145 09-27-2017 05:56 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  T23G Recovery Firmware Needed tshaner 6 13,983 08-11-2017 03:30 PM
Last Post: Complete IT_Support
  T23G Show a website when an event occurs Jaume 3 6,582 07-21-2017 01:13 AM
Last Post: Travis_Yealink
  T23G too much bass MDX 6 9,543 06-08-2017 04:36 PM
Last Post: MDX
  Recovery Mode for T41P not working Tonyn 1 7,001 11-21-2016 07:13 AM
Last Post: Yealink_Michael
  SIP-T19P E2 DTMF not working with g.729 seulater 1 4,969 09-29-2016 11:29 AM
Last Post: Travis_Yealink
Question DTMF Relapce Tran not working correctly 1stvan 2 8,569 06-02-2016 02:07 PM
Last Post: Robort2

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication