[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deregister w56H without old base.
Author Message
Phil2021 Offline
Junior Member
**

Posts: 12
Joined: Jul 2021
Reputation: 1
Post: #2
RE: Deregister w56H without old base.
(05-23-2021 12:09 AM)digiaustin Wrote:  I have scoured the internet and these forms for an answer or solution to de-registering a handset from a base without the base present. I cannot be the only one who has had this problem.

I had a previous base (W52PW56P) that died on me and I was unable to de-register the handset from the base. I have a new base and have the phone registered to the new base but the old registration still shows up in the phone.

I want to remove it.

Does anyone know of any way to deregister a handset from a base WITHOUT the previous base present? There has to be a way for these kinds of situations. Even a deep factory reset (as the base registration persists through a 'factory reset'). If there's no way then that was some serious oversight on the developers end.

Second post and again rejected as Akismet says it is SPAM! But just adding this sentence and mentioning SPAM gets it accepted!

Same problem here after buying a refurbished W60P, the handset shows two base registrations, I want to remove one but you can't without having the base, surely there must be a way? I've tried resetting the handset but the registration remains.
(This post was last modified: 08-01-2021 05:39 PM by Phil2021.)
08-01-2021 05:39 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Deregister w56H without old base. - Phil2021 - 08-01-2021 05:39 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  W56H- Remove Missed call list plainlanddental 5 9,982 01-02-2019 12:47 PM
Last Post: complex1
  [W52P+W56P] Same base station with with different handset models - Auto-provisioning Asanka 5 11,795 08-25-2017 02:21 PM
Last Post: SteveDavies
  cannot disable auto provisioning W52P - W56H Babaloo71 5 10,623 02-21-2017 06:59 AM
Last Post: Karl_Yealink
  W52P 6 handsets and 2 Base concerns re Overlap deli@ccr1.com 1 4,083 12-24-2014 03:54 PM
Last Post: James_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication