[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How to use a specific domain in my SIP message instead of server name
Author Message
Marc Olivier Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Dec 2017
Reputation: 0
Post: #1
How to use a specific domain in my SIP message instead of server name
Hi,

I've been using Polycom phone for a long time, and I can specify a domain for my SIP user, so example, 1000@pbx.enterprise.com. And that domain is separate from the server name.

But I can't figure out how to do it with Yealink without specifing pbx.enterprise.com as my server name. This causing issues because I want to have 2 separate registration for that user to a failover server.

Also, I do have need to set up 1000@pbx.internal as my user, but when my user is remote, I need to connect to public-ip.enterprise.com, not to pbx.internal.

I've look though W60B manual, and I can't find anything. I tried adding a @ in my user_name field but it didn't work. Does it need to be escaped in some way ?

Thanks
03-10-2021 09:44 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
How to use a specific domain in my SIP message instead of server name - Marc Olivier - 03-10-2021 09:44 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Read specific variable from phone configuration saivo 0 1,158 06-13-2021 05:23 PM
Last Post: saivo
  Config T19P E2 to display a message while is talking vijareno 0 2,194 02-05-2020 07:37 AM
Last Post: vijareno
  Yealink T48S displays message "No service" David K L 1 5,833 04-17-2018 03:39 AM
Last Post: Paul_Yealink
  T46 message button programming for comedian mail Tom831 1 4,161 03-06-2018 05:50 AM
Last Post: Tom831
  Yealink t series not able to register with Avaya communication server taariq.tomlinson@za.didata.com 2 10,114 12-19-2016 11:20 AM
Last Post: Karl Patrick
  Program DSS / Softkey for specific menu item mcdowellster 1 5,211 10-25-2016 02:01 PM
Last Post: Kevin_Yealink
  Sip phone T21P Cannot configure sip server as %NULL% asenthil 2 5,542 09-06-2016 02:14 PM
Last Post: asenthil
  T46G Set softkey to specific DID's bocadelray 3 8,779 01-22-2016 03:36 AM
Last Post: bocadelray
  Install server certs error toufik 1 4,786 01-20-2016 06:13 AM
Last Post: David_Bremek
  T48G not re-registering with server automatically mattnotley2005 3 8,399 12-21-2015 07:23 AM
Last Post: mattnotley2005

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication