[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W80DM with W53H can't set SCA
Author Message
bitblock Offline
Junior Member
**

Posts: 22
Joined: Mar 2018
Reputation: 0
Post: #3
RE: W80DM with W53H can't set SCA
Not sure where Yealink is / why they aren't active in these forums or where people are actually supposed to POST W80 and W90 related questions.
It bothered me that NO ONE had responded to you as I know what that feels like so I decided to drop you back a note and hopefully spur them to action.

I'd log a ticket. Haven't gotten to this yet, but saw your post. Please update the thread if you get results?

Cheers.
02-18-2021 06:41 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
W80DM with W53H can't set SCA - jmbjmbjmb - 01-07-2021, 07:50 AM
RE: W80DM with W53H can't set SCA - bitblock - 02-18-2021 06:41 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  W80B Change to W80DM bcramer 9 4,281 02-18-2021 06:48 AM
Last Post: bitblock

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication