[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jabra microphone not working with EHS40 Adapter
Author Message
Alex001 Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Feb 2018
Reputation: 0
Post: #3
RE: Jabra microphone not working with EHS40 Adapter
Hello Chris,

Be carefull which usb port you are using.
I had the same problem. The normal port was already take by the EXP50. So I tried to plug it into the top port which is officially for a Video camera.
The original cable is too short to fit into the top port. So that is why I had choosen this method.
when use the bottom USB port the EHS40 was working properly. The EXP50 has gotten a longer cable and is now occupying the top USB port.

Too bad Yealink is not indicating which port to use for the EHS40. Or notifing this can be a problem.

Cheers,
Alex
12-16-2020 05:11 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Jabra microphone not working with EHS40 Adapter - Alex001 - 12-16-2020 05:11 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  SIP-T58A + Jabra pro 935 Robotic voice sound Office-IT_Support 0 571 10-08-2020 08:59 AM
Last Post: Office-IT_Support
  V85 VPN no longer working avayax 1 1,455 07-22-2020 11:29 AM
Last Post: gerdesj
  Phones Web UI Not Working after Firmware Update Rockses 2 3,561 05-26-2020 02:44 PM
Last Post: Lewis-H
  Blind transfer not working on hangup bug mrabbitt@clarkecounty.gov 1 1,867 12-04-2019 04:33 PM
Last Post: Phil_Yealink
  T41S admin login not working ayfrolov82 1 2,700 05-20-2019 12:34 PM
Last Post: Simons_Yealink
  Admin log in not working Vortex 5 7,220 03-17-2019 04:01 PM
Last Post: complex1
  LAn/Bridge not working DeepB 13 19,268 03-14-2018 02:29 PM
Last Post: JOHN124
  Replace rule not working for certain prefixes chrisduncansb 0 2,218 09-26-2017 05:03 PM
Last Post: chrisduncansb
  Plantronics S12 Headset working with T23G? avayax 1 4,717 02-06-2017 01:58 AM
Last Post: Klaus_Yealink
  T29G and T27P Redial Not Working shmuel@birns.net 1 3,531 05-19-2016 05:31 PM
Last Post: Karl_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication