[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cannot get NTP to work Prodigy Mexico
Author Message
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,533
Joined: Jan 2014
Reputation: 45
Post: #2
RE: Cannot get NTP to work Prodigy Mexico
(11-21-2019 12:08 AM)alegonzav Wrote:  I have a serial of Phones T19; 23; 29G. Attached to a yearstar S1000.

The problem is that I can´t do to have the phones sync the time.

Firmware Version 44.84.0.90
DHCP Time Disable (have try enable)
NTP by DHCP Priority high
Primary Server pool.ntp.org
Secondary Server 192.168.58.1
Update Interval (15~86400s) 1000

Hi,

Please try:
Secondary Server: pool.ntp.org
Time Zone: -6
DST: set if you have one
Location: your time zone name
other settings look fine.
If above not work, please check the provision template in your PBX.

Hope this will help.

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
11-21-2019 08:28 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0
Thread Closed 


Messages In This Thread
RE: Cannot get NTP to work Prodigy Mexico - complex1 - 11-21-2019 08:28 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Correct password don't work anymore Flying8882 9 4,678 06-07-2024 11:12 PM
Last Post: rfmjohn
  Could Someone Give me advice on Yealink phone setup for remote work? rich20509 0 531 04-15-2024 01:26 PM
Last Post: rich20509
  Wifi Password Tip/Bug - Zero (0) Does Not Work joe1st 1 7,699 05-08-2020 09:54 AM
Last Post: complex1
  BLF stop to work after undefined time on SIP-T29G econnet 1 6,926 06-30-2019 03:33 AM
Last Post: Jensen_Yealink
  Will the WiFI dongle work here? SimpleCom 3 8,680 02-01-2019 01:26 PM
Last Post: jolouis
  BUG - inbound hold/unhold/hangup not work via remote control for some accounts nSolvePaul 2 8,294 11-02-2018 03:10 PM
Last Post: nSolvePaul
  BroadSoft SCA not work behind AudioCodes SBC after Yealink upgrade to V80 erictam 5 17,505 04-19-2016 03:09 PM
Last Post: Karl_Yealink
  Record Button doesn't work with FreePBX avayax 3 11,550 12-03-2015 04:25 PM
Last Post: Karl_Yealink
  Group pickup!!!!! DOES NOT WORK! thatguycraig 1 12,414 09-11-2015 06:12 AM
Last Post: Bryan Nelson
  Upgrading (T46G) won’t work ITSD 1 8,157 08-29-2014 02:44 PM
Last Post: Yealink Support

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication