[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W60B/56h
Author Message
anonymous1712222627012
Unregistered

 
Post: #2
RE: W60B/56h
(11-18-2019 11:06 AM)intouchcomms Wrote:  Hi,

We have some W56H handsets attached to a yealink W60B base,

The problem we are having is that whenever we try to transfer a call it only gives us the extension numbers rather than the names attached to the handsets.

is there a way we can change this so the extension names appear when trying to transfer a call?

Many thanks in advance for any help received

Dear customer,
 
Greetings. This is Ted from Yealink Technical Support team.

I can call you back in Monday, please give me your phone number.

Normally, we use internet port to connect with network and PC port connect with PC, please double check it. Besides, please use different cable to try it.

If still can't obtain the IP address, please refer to below link:
http://support.yealink.com/faq/faqInfo?id=77

Here is our ticket ID for this question: https://ticket.yealink.com/page/question...l?id=97802
And we will follow up this timely.

Any queries, please feel free to let me know. Thanks.
 
Best Regards,
Ted| Solutions Engineer | Yealink

(11-29-2019 09:44 AM)Ted_Yealink Wrote:  [quote='intouchcomms' pid='66956' dateline='1574046403']
Hi,

We have some W56H handsets attached to a yealink W60B base,

The problem we are having is that whenever we try to transfer a call it only gives us the extension numbers rather than the names attached to the handsets.

is there a way we can change this so the extension names appear when trying to transfer a call?

Many thanks in advance for any help received

Dear customer,
 
This is Ted from Yealink Technical Support team.

For this question, you can follow my steps to set it below:
1.You can go to the web interface of the phone
2.Settings->Call Display
3.Enabled Display Called Party Information
4.Choose Call Information Display Method you want like name

Here is our ticket ID for this question: https://ticket.yealink.com/page/question...1&id=97738
And we will follow up this timely.

Any queries, please feel free to let me know. Thanks.
 
Best Regards,
Ted| Solutions Engineer | Yealink


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
11-29-2019 09:44 AM
     Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
W60B/56h - intouchcomms - 11-18-2019, 11:06 AM
RE: W60B/56h - anonymous1712222627012 - 11-29-2019 09:44 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  how to register a T58W with DD10K to a W60B? schogol 6 280 04-16-2024 09:54 PM
Last Post: schogol
  How to enable web server/ GUI on W60B and W70B after provisioning has disabled it. jhofford 2 2,091 09-12-2023 08:42 PM
Last Post: jhofford
  Problems setting up W60B and interface issues Ness 4 4,891 03-30-2023 05:24 PM
Last Post: Ness
  Auto Provision firmware on W60B base station hospitale 6 5,668 02-15-2023 05:54 PM
Last Post: hospitale
  recovery mode W60B files Aleskey 3 5,277 02-14-2023 01:42 AM
Last Post: 88fingerslukee
  W60B Constantly Restarts When W73H Is Connected. nolto 0 1,567 02-07-2023 12:15 AM
Last Post: nolto
  W60B factory reset and default login carsey 3 5,512 02-01-2023 02:52 AM
Last Post: complex1
  W60B remove intercom when transfert MYCOMPUTING 2 2,558 12-08-2022 12:17 AM
Last Post: complex1
  W60B base With 56H ( incomming calls, no ringing when charging ) stéphane 3 8,683 12-01-2022 03:15 AM
Last Post: therring
  W60B emitting high-pitched noise msncookie 6 11,747 09-19-2022 08:39 PM
Last Post: RobFromSouthJersey

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication