[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Default user password...
Author Message
starion Offline
Junior Member
**

Posts: 29
Joined: Apr 2014
Reputation: 0
Post: #5
RE: Default user password...
Don't need to do that, I have the admin password. The customer requested the user login, I told them user/user, and when it didn't work, they hassled me about it, so I'm trying to establish what the default is for the phone out of the box. It appears the default is actually that the user account is not enabled until a password is entered the first time.
10-30-2019 05:25 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Default user password... - starion - 10-29-2019, 06:22 PM
RE: Default user password... - complex1 - 10-29-2019, 07:22 PM
RE: Default user password... - starion - 10-29-2019, 08:21 PM
RE: Default user password... - complex1 - 10-30-2019, 05:16 PM
RE: Default user password... - starion - 10-30-2019 05:25 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T27G admin password Nenad 1 431 11-19-2019 02:24 PM
Last Post: complex1
  Slow response when user presses buttons means phone number enters incorrectly chris.stewart 1 519 09-26-2019 06:58 AM
Last Post: Jacqueline250
  Wrong Password after fimrware upgrade Dario 3 1,264 06-03-2019 03:23 PM
Last Post: complex1
  T42G latest fw phone web interface invalid password clevoip 2 1,668 06-03-2019 03:03 PM
Last Post: Dario
  Lost Password for Webinterface for the Yealink T58A DeKay 1 1,009 05-27-2019 06:21 PM
Last Post: complex1
  Screen Default Back to Page 1 Kiwi 0 525 04-16-2019 01:22 AM
Last Post: Kiwi
  T42S phone not allowing to change default admin password? SysAdmin-Edgar 1 1,089 03-15-2019 01:46 PM
Last Post: complex1
  How to use <user>@<domain> instead of <user>@<ip> ? oliv 3 1,301 01-21-2019 02:41 PM
Last Post: jolouis
  Username/Password- lost eyexam 2 1,857 07-26-2018 11:53 AM
Last Post: jimmiewilliams
  User-Agent not consistent across models ABP_Support 1 1,472 02-01-2018 01:56 AM
Last Post: Evan_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication