[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Add second OU in BASE.
Author Message
justingoldberg Offline
Junior Member
**

Posts: 29
Joined: May 2019
Reputation: 0
Post: #2
RE: Add second OU in BASE.
(10-04-2019 01:28 PM)Andrei9385 Wrote:  Hellow. I need include 2 OU for search on LDAP.

My work example: OU=FDO,DC=fdo,DC=local

I need add OU METTEM-M, but my examples not worked. Possible add second OU?

I try:

"OU=FDO,DC=fdo,DC=local", "OU=METTEM-M,DC=FDO,DC=local"

And

OU=FDO, OU=METTEM-M,DC=fdo,DC=local

But not worked.


I would like to know as well. I can't get search working on a single OU in active directory, but the phone seems to login correctly (or, if not, then the spurious "ldap login incorrect" message is no longer appearing).
10-08-2019 05:20 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Add second OU in BASE. - Andrei9385 - 10-04-2019, 01:28 PM
RE: Add second OU in BASE. - justingoldberg - 10-08-2019 05:20 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  W52P base unit no longer works RobertThompson 2 3,348 10-25-2019 07:40 AM
Last Post: FELIPE

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication