[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W56H handset on a Gigaset DECT base station working?
Author Message
trushing@askonecall.com Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Dec 2018
Reputation: 0
Post: #3
RE: W56H handset on a Gigaset DECT base station working?
(06-26-2019 02:47 PM)Frank@Meeet Wrote:  We have a few "Gigaset N510 IP Pro" DECT base stations and want switch slowly to Yealink handsets. It seems it is not possible to register those phones, they get stuck with the message "Data Initializing".
Unfortunately I can't even de-register the handset from that base, it then tells me "Synchronizing, please try later!"
And also I am not able to "factory-reset" the handset - same message.

Any idea what I can do?

Did you find an answer to this?
I have a new w60b and w56h that i'm setting up and the handset constantly says "data initializing".
09-09-2020 05:56 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: W56H handset on a Gigaset DECT base station working? - trushing@askonecall.com - 09-09-2020 05:56 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Firmware for W56H and W52PW56P base Rajil 1 612 09-04-2021 04:06 AM
Last Post: complex1
  Earpiece not working - speaker and headset ok Simon Tickner 1 493 09-03-2021 09:19 PM
Last Post: Phil2021
  Multiple W56H's with One Base Station +FreePBX alankelly 2 2,812 05-04-2021 12:55 PM
Last Post: mlaihkw60b
  W56H Mac Address Phoneperson 4 3,290 03-06-2021 02:00 AM
Last Post: Phoneperson
  How deregister or delete handset in autoprovision boniakowski 1 2,721 02-04-2021 04:25 PM
Last Post: complex1
Question W56H DECT handset randomly reset rj91013 1 3,962 12-01-2020 10:01 PM
Last Post: JohnJ
  3 xW56H. 1 working, but 2 wont work. hormozi 7 7,281 11-04-2020 09:36 PM
Last Post: complex1
  W56H display goes off during active call Teho 2 4,118 10-30-2020 01:12 AM
Last Post: Teho
  W56H-compatible headsets? Tom831 9 28,929 06-28-2019 01:26 AM
Last Post: Babylonia
  Base inaccessible and dead eroubal2@comcast.net 2 5,943 06-24-2019 03:56 AM
Last Post: eroubal2@comcast.net

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication