New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T48G Registers Successfully, Then Later Fails
Author Message
blackoil Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Apr 2019
Reputation: 0
Post: #1
T48G Registers Successfully, Then Later Fails
I have 3 Yealink T48G units connected via wireless dongles to a series of 4 Apple Airport Extreme Wireless Access Points. All work flawlessly and register successfully.

I have added a 4th Yealink T48G and this is where the problem started.

When I initially plug in the wireless dongle to Yealink #4, the phone searches for the WAP and connects (although, for some reason, it always connects to a weaker signal WAP, so I manually disconnect and reconnect to the closer WAP).

Then, the phone registers, shows green, and I can even place a test phone call. Then, about 1 hour later, the phone goes into screensaver mode (doubtful that has anything to do with it), and when I check the phone, it shows gray icon and fails to register.

In order to make the phone register successfully again, I have to switch wireless dongles from Yealink #4 with Yealink #3, and then - both Yealinks successfully register. I can make a test phone call on both phones. And then, 1 hour later - the same problem. Although sometimes, Yealink #3 is the unit that won't register.

Thinking that the dongle could be the problem, I ordered a new one. And the problem persists just the same. It almost seems like my voip provider is only allowing 3 phones to be registered at once (is that even possible)?. I thought I could troubleshoot this, but I am stumped and hope someone on this forum would be so kind as to offer some assistance or has had a similar experience.

Thanks in advance. Any help would be greatly appreciated.
04-06-2019 11:21 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
T48G Registers Successfully, Then Later Fails - blackoil - 04-06-2019 11:21 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Silence at the beginning of a conversation with Yealink T48G and Yealink T46G Sonos 0 171 10-08-2019 01:38 AM
Last Post: Sonos
  T48G or T48S Disable dislpad when off-hook RRC_Support 1 340 08-30-2019 09:03 AM
Last Post: Jacky_Yealink
  T48G / Import & sync google contacts Urbany 7 14,384 08-05-2019 09:22 PM
Last Post: justingoldberg
  T41S recovery from TFTP fails jwhopkins 3 707 07-25-2019 01:19 AM
Last Post: Baron_Yealink
  T48G S4B firmware and WF40 wifi dongle noel_leahy 8 5,225 07-23-2019 06:04 AM
Last Post: Babylonia
  T48g and t48s "Sharing" a call for training/QC rzei 2 597 06-27-2019 01:20 PM
Last Post: jolouis
  bug T48G - dialog-info local identify name not show on BLF alert Kamik 8 6,376 06-10-2019 06:47 AM
Last Post: JERALD
  LDAP (MS AD) T48G only displays single number scubes 1 647 05-14-2019 06:32 AM
Last Post: Mike_Yealink
  T48G + EHS36 +Janra engage 75 not hanging up call kris.hetherington@firstsource.com 0 478 03-21-2019 04:04 PM
Last Post: kris.hetherington@firstsource.com
  T48G keyboard languages Pavel_Patrakov 1 650 03-21-2019 01:13 PM
Last Post: Aleskey

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication