New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Default admin/admin don't work after Update to 66.84.0.10
Author Message
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 587
Joined: Jan 2014
Reputation: 15
Post: #2
RE: Default admin/admin don't work after Update to 66.84.0.10
(10-11-2018 12:04 PM)hitzi Wrote:  Hello,

I’ve updated my Yealink T41S from 66.83.0.35 to 66.84.0.10. I updated the phone over the phone website with the default login admin/admin. After the update the login admin/admin doesn’t work anymore on the phone website. Is there another default login? I don’t find any note in the release notes or in Yealink_SIP-T41S_Quick_Start_Guide_V84_10.pdf (from your download portal). The default login/password is still admin/admin in this pdf. But this combination don’t work anymore.

How can I login to the phone now?

Thanks
hitzi

Hi,

A rule of thumb is after upgrading the phone firmware, always reset the device to factory default to prevent strange kind of behaviour/issues.
After the reset you can login again with the default credentials.

Please keep in mind after the reset all settings are lost.

Hope this will help.

Best regards,
Frank.

I'm Dutch, not English. Sorry for my imperfect grammar.
10-11-2018 03:27 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Default admin/admin don't work after Update to 66.84.0.10 - complex1 - 10-11-2018 03:27 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Information How can I set the admin password for T46S during provisioning? proofy 2 48 02-15-2019 07:31 AM
Last Post: proofy
  Will wifi work with my phone? SimpleCom 1 174 01-05-2019 12:31 PM
Last Post: complex1
  Display steadily wakes up since update to FW 28.83.0.50 smartpc 0 219 11-10-2018 11:30 AM
Last Post: smartpc
Question Problem: LDAP search in v83 does not work as in v81 zonder 0 366 08-21-2018 03:29 PM
Last Post: zonder
  [T48] - NTP time update fails DennisT 0 426 07-17-2018 05:45 PM
Last Post: DennisT
  T48S Autoprovision admin password srcurtis 3 1,838 06-12-2018 01:58 PM
Last Post: complex1
  Pickup call does not work - HiPath Bernhard77 2 673 06-07-2018 12:09 PM
Last Post: Evan_Yealink
  Update failed Bad Rom Blake1 3 2,184 05-15-2018 07:22 AM
Last Post: Kevin_Yealink
  T46 and T48 firmware update to 83. KenDoerksen 1 1,136 05-08-2018 11:41 AM
Last Post: Evan_Yealink
  Directory Update Daffy 1 1,066 11-16-2017 07:15 AM
Last Post: Kevin_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication