New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem: LDAP search in v83 does not work as in v81
Author Message
zonder Offline
Junior Member
**

Posts: 18
Joined: May 2014
Reputation: 1
Post: #1
Question Problem: LDAP search in v83 does not work as in v81
Good day,
Last week I upgraded firmware from 81.0.110 to 83.0.35 on SIP-T23/42/46 phones and faced the problem with LDAP search which has been working for past 4 years with v73 and v81.

Below are name and number filters used in LDAP search config:
ldap.name_filter = (|(givenName=%)(sn=%))
ldap.number_filter = (|(ipPhone=%)(Mobile=%))

with v73 and v81 search results never returned persons who have empty ipPhone AD attribute, which is correct logic.
       

after upgrading to v83 search results started to return all persons, even if they have empty ipPhone AD attribute, but showing NONE next to name.
       

Please advise how to overcome this problem. I believe it could be a bug in v83.

Thank you

PBX: Yeastar MyPBX U500
Gateways: NeoGate TG800, NeoGate TA1610
IP phones: Yealink SIP-T23/T32/T42/T46/VP530P/CP860
VoIP adapters: Linksys SPA2102
(This post was last modified: 08-21-2018 03:35 PM by zonder.)
08-21-2018 03:29 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Problem: LDAP search in v83 does not work as in v81 - zonder - 08-21-2018 03:29 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  IPv6 Problem DarrenWilliams 3 350 09-25-2019 08:58 PM
Last Post: justingoldberg
  T40G - Echo problem matts_luminet 3 529 06-22-2019 07:25 AM
Last Post: complex1
  Bug: sip.disp_incall_to_info = 1 does not work blink 4 513 06-18-2019 08:19 AM
Last Post: blink
  LDAP (MS AD) T48G only displays single number scubes 1 554 05-14-2019 06:32 AM
Last Post: Mike_Yealink
  Will wifi work with my phone? SimpleCom 1 695 01-05-2019 12:31 PM
Last Post: complex1
  T46S Speed dial problem chrischevy 4 1,318 12-20-2018 10:28 AM
Last Post: Christopher237
  Default admin/admin don't work after Update to 66.84.0.10 hitzi 1 1,058 10-11-2018 03:27 PM
Last Post: complex1
  SIP Registration Problem - T49G Husni 1 944 09-12-2018 12:58 AM
Last Post: rpenrod
  Show name from LDAP - problem with international numbers supportbss 0 811 07-06-2018 08:49 AM
Last Post: supportbss
  Pickup call does not work - HiPath Bernhard77 2 1,222 06-07-2018 12:09 PM
Last Post: Evan_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication