New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RPS & Autoprovisioning issues
Author Message
247-support Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Jun 2018
Reputation: 0
Post: #1
Sad RPS & Autoprovisioning issues
Hi All,

I seem to be having a great deal of issues with RPS + Custom configuration Templates.

Currently i am using the following setup : Yealink RPS service which redirects al the devices to https://<mysite>.net.au/pro
In this folder i have the following 2 files a mac-based bootfile eg. "805ec028e24f.boot" and a cfg file called "phone.cfg" with code snippets below.

I have used the 83.30 templates for auto provisioning and currently what is happening is one of 2 things:
1. Phone redirects successfully then after attempting to update i get the message "Update Skipped" and nothing changes on the phone.
2. Phone redirects successfully then after attempting to update i get the message "Config Updated" but none of the configurations have been applied

I did get the setup working at one point except for the wallpaper which still is a mystery why it wont upload but alas, I am hoping someone out there may be able to spot something that i have missed, any help would be greatly appreciated

The code snippets are below:
805ec028e24f.boot:
Code:
#!version:1.0.0.1
## The header above must appear as-is in the first line


##[$MODEL]include:config <xxx.cfg>
##[$MODEL,$MODEL]include:config "xxx.cfg"  
  
[$T46S]include:config <phone.cfg>
    
overwrite_mode = 1
specific_model.excluded_mode=0#!version:1.0.0.1
## The header above must appear as-is in the first line


##[$MODEL]include:config <xxx.cfg>
##[$MODEL,$MODEL]include:config "xxx.cfg"  
  
[$T46S]include:config <phone.cfg>
    
overwrite_mode = 1
specific_model.excluded_mode=0

phone.cfg:
Code:
#!version:1.0.0.1

##File header "#!version:1.0.0.1" can not be edited or deleted, and must be placed in the first line.##
##account.X.*:(T54S/T48G/T48S/T46G/T46S/T29G: X ranges from 1 to 16. T52S/T42G/T42S: X ranges from 1 to 12. T41P/T41S/T27P/T27G: X ranges from 1 to 6. T40P/T40G/T23P/T23G: X ranges from 1 to 3. T21(P) E2: X ranges from 1 to 2.)##

account.1.label = Test
account.1.display_name = Test
account.1.register_name = ************
account.1.user_name = ***********
account.1.password = ************
account.1.sip_server.1.address = *********
account.1.sip_server.1.port = 5060
account.1.sip_server.1.transport_type = 0
account.1.sip_server.1.expires = 99
account.1.sip_server.1.retry_counts = 3
account.1.nat.rport = 1

static.wui.http_enable = 1
static.wui.https_enable = 1
static.network.port.http = 247
static.network.port.https = 248

wallpaper_upload.url = https://247365.net.au/pro/logo.jpg
phone_setting.backgrounds = Resource:Config:logo.jpg
local_time.dhcp_time = 0
local_time.manual_time_enable = 0
local_time.time_zone = +10
local_time.time_zone_name = Australia (Sydney)
local_time.time_format = 0
local_time.date_format = 0
static.zero_touch.enable = 1
static.auto_provision.power_on = 1
static.auto_provision.repeat.enable = 1
static.auto_provision.repeat.minutes = 5
firmware.url = https://247365.net.au/pro/T46.rom
upgrade_firmware =https://247365.net.au/pro/T46.rom
dialplan.replace.line_id.1 = 1
dialplan.replace.replace.1 = 1
dialplan.replace.prefix.1 = 82038204


So far i know its not a permission issues as i can browse to the files in a web browser, but aside that im in the dark. I am using a T46S with the latest firmware update.

Cheers guys
07-11-2018 04:13 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RPS & Autoprovisioning issues - 247-support - 07-11-2018 04:13 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Autoprovisioning for SIP-T21 V.83 - common sip server name econnet 0 672 07-24-2018 03:58 PM
Last Post: econnet
  [SOLVED] T48S AutoProvisioning ldap.host not used BryanLee 1 903 07-19-2018 03:13 PM
Last Post: BryanLee
  Questions about autoprovisioning for T21P E2 Mauro 4 2,136 03-19-2018 01:50 PM
Last Post: Mauro
  T21P E2 and T27P Issues with voice.tone.country Spadhausen 0 966 10-03-2017 03:54 PM
Last Post: Spadhausen
  T23G Auto Provisioning Issues Billyy 11 7,288 09-14-2017 06:43 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  Updating T46 AutoProvisioning Template for Expansion Module fcbayern 1 1,726 09-01-2017 08:14 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  Anonymous LDAP access not granted with autoprovisioning Patrick77 2 2,080 06-21-2017 07:05 AM
Last Post: Patrick77
  AutoProvisioning WiFi Dongle Settings Zach Taggett 6 4,851 03-28-2017 02:33 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  Autoprovisioning v81 on Metaswitch Jason77 1 2,227 02-27-2017 08:14 AM
Last Post: Peter
  LDAP Configuration (DIRECTORY->SETTING lack of config using autoprovisioning) amvalente 1 2,298 02-08-2017 09:20 AM
Last Post: Lucia_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication