[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W60B base lost sync with handsets
Author Message
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,371
Joined: Jan 2014
Reputation: 40
Post: #2
RE: W60B base lost sync with handsets
(03-01-2018 10:01 AM)TrK Wrote:  We get 3 new W60B to replace our W56P. After installation first W60B, after some time (day or two) users starts complaining to no calls possible - handset (W56H with latest firmware) say "synchronizing, please try later". Dect base worked good - i can login to web interface, SIP registration are NOT lost, base is good, but connection with handsets is broken (and no sign of it anywhere, except "synchronizing" message).
After base restart everything was good again for day or two, then problem return.
Then i set local log level to 6, disable "ECO mode" on two handsets (we have 5 registered) and still waiting for this problem to export the log file. It was week ago.

Yesterday evening i replace second base to W60B and this morning problem returns with new base (where loging was not set to 6 and every handset uses "ECO mode").

What i shall do? Today i need to replace another one base and i`m afraid of this problem returns.

Hi,

Please make sure all ECO modes in the handset(s) are turned off.
Also make sure “Update Time Interval(Seconds)” is more than 1440 seconds. (Directory > Remote Phone Book)

Hope this will help.

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
03-01-2018 10:44 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
W60B base lost sync with handsets - TrK - 03-01-2018, 10:01 AM
RE: W60B base lost sync with handsets - complex1 - 03-01-2018 10:44 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  W60B Constantly Restarts When W73H Is Connected. nolto 0 54 02-07-2023 12:15 AM
Last Post: nolto
  W60B factory reset and default login carsey 3 403 02-01-2023 02:52 AM
Last Post: complex1
Exclamation w90dm/w90b- dect phone w73h dont sync aftert restar w90dm fracust23 0 235 01-17-2023 11:29 PM
Last Post: fracust23
  W70B and WH62 headset - headset again pairing with default base after in cradle someone 2 397 01-06-2023 12:48 AM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  W60B remove intercom when transfert MYCOMPUTING 2 682 12-08-2022 12:17 AM
Last Post: complex1
  W60B base With 56H ( incomming calls, no ringing when charging ) stéphane 3 5,795 12-01-2022 03:15 AM
Last Post: therring
  W90 LAN sync Telco 11 3,164 11-29-2022 09:38 PM
Last Post: nolto
  W60B emitting high-pitched noise msncookie 6 7,287 09-19-2022 08:39 PM
Last Post: RobFromSouthJersey
  ‘New’ W56/W60B default admin password not recognised? Russ1 2 1,605 08-07-2022 02:44 PM
Last Post: Russ1
  All handsets on the same W60B loose registration after many attempts to register Alvaro Gutierrez 1 4,384 06-23-2022 09:56 PM
Last Post: rdurham

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication