New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Always Reverts to Phone Lock and Disabled BToE
Author Message
Sam1 Offline
Junior Member
**

Posts: 7
Joined: Dec 2017
Reputation: 0
Post: #9
RE: Always Reverts to Phone Lock and Disabled BToE
(02-22-2018 09:20 PM)marktolo Wrote:  
(01-05-2018 05:01 PM)Sam1 Wrote:  I have a unit that repeatedly reverts to enabling phone lock and disabling BToE after having been set up otherwise.

Steps to reproduce error:
1. Menu | Basic | Phone Lock set to Disabled
2. Menu | Features | BToE set to Enabled
3. Wait . . . . after some number of minutes the screensaver kicks in . . . some number of minutes later the screen prompts the user to set and confirm a new PIN. If the user enters one, the phone reverts to Enabling Phone Lock and Disabling BToE.

Firmware is the latest.

Any thoughts?


Sam,
This drove me crazy also.
The settings are maintained in the o365 online environment and the change is done via power shell with the sfb module installed.

Office online has a global profile that provisions the phones when they periodically connects. Including settings for 24 hour format, btoe and additional items.

https://docs.microsoft.com/en-us/powersh...w=skype-ps

Hope this helps

Yes indeed, thanks! I finally got it fixed by some PS magic.
02-22-2018 09:26 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Always Reverts to Phone Lock and Disabled BToE - Sam1 - 02-22-2018 09:26 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Error when Pairing BToE: USB driver init fail, please wait usb install Sam1 4 1,349 04-30-2018 02:15 PM
Last Post: Runbiz
  BToE - windows blocked the installation of a digitally unsigned driver Fred_ofi 2 824 02-23-2018 11:57 AM
Last Post: Fred_ofi
  Silk codec with Skype for Business Online / Microsoft Phone System? Steven_R 2 784 12-04-2017 08:07 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  Wrong number used when connected with BTOe hansm 0 474 11-27-2017 02:04 PM
Last Post: hansm
  BToE is broken with FW 35.8.0.17 and 35.8.0.21 Steve.baptista 3 2,773 05-02-2016 02:23 PM
Last Post: Matthias.
  BToE on Terminal Server fschuurman 2 3,214 04-12-2016 05:14 PM
Last Post: SLau

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication