New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How to blacklist incoming call number?
Author Message
Aishion_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 74
Joined: Mar 2017
Reputation: 1
Post: #13
RE: How to blacklist incoming call number?
(01-05-2018 06:14 PM)Michaelawertyuiol Wrote:  The base is not doing anything on the network. It doesn't appear in DHCP requests and is not registered and there is nothing in logs and no requests its Mac address appears nowhere. It was only in router list previously from history because after rebooting router it did not appear anymore and when trying the reset it did not appear in router logs etc. The reset is achieving nothing new, and only LED is the power.

I cannot do anything with the handset - it simply reads "searching for base". When long press wifi button no change. No registration LED flashes and phone settings - select base just keeps white on black bar "searching" for ages then beep and "registration failed".
The base remains exactly same status - only power led.



(01-05-2018 05:31 PM)complex1 Wrote:  Hi,
After reboot, got the base a new DHCP lease time or was the lease time still running from previous request.
What I mean are you sure the base triggers the router for a DHCP request?
Please try to register the handset(s) with the base as described on page 15 of the User Guide..
Then please check if the local IP of the base is equal with the IP address the router think to have. Are both 192.168.1.248

Following procedure in manual to register the phone is useless. It does not work at all. There is no change in the base at all from pressing the wifi button, no matter even for 3 minutes. Nothing changes.

Is there not a better way to communicate?

It seems to me that the software that was attempting to upgrade the base failed and now the base is unable to reset. It is just stupid to do something over and over and pver again and get the same result. THE BASE DOES NOT RESET! THERE IS A PROBLEM HERE. Everything yopu are saying is great but IT DOESNT HAPPEN LIKE THAT HERE. The phone will not register, the base is not on the network and nothing works as per your instruction, nor per the manual. No flashing LEDs, nothing. It is power on but otherwise dead. There must be some other way to solve this than telling me to do the same things that dont work again and again!

The problem occurred because the software upgrade that was attempted with the software I downloade form your link. It never finished even after 50 minutes (it said 10). Something that happened as a result of that has broken the ability to reset. This base is either useless now and must be replaced physically, or there is a way to reset it and re-install the firmware properly so that it will function.

I spent two and a half hours last night trying to solve this. That is how I found the other software and TFTP instructions. I am not IT stupid, I am a programmer. But nothing as instructed in manuals, web or from you works!!!

There must be some other way to address this - it is NOT functioning anymore and the "reset" does not work. I don't know how many different ways I can say that.

Plus waiting at my desk to keep refreshing forum page every minute or so is time wasting and frustrating.

Dear customer,

Really sorry for our late reply.

This is Aishion from Yealink technical team, nice to know you. My pleasure to work for you!

I think this issue is a small probability event that seldom happened in upgrade process, and usually it will be fixed using Recovery Mode.

In other case, I need to ask you to find your phone provider to help you do Recovery Mode to see if it works, but since it's urgent for you, I will send you the Recovery Mode file and guide in a private E-mail, you can ask your phone provider for help configuring as well.

And please note that you need to configure the static IP for PC temporarily during the Recovery.

Any question, please do not hesitate to get in touch with us.

Best Regards
Aishion
(This post was last modified: 01-11-2018 08:17 AM by Aishion_Yealink.)
01-11-2018 08:17 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: How to blacklist incoming call number? - Aishion_Yealink - 01-11-2018 08:17 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  W52P/RT20 registration/number of phones capable jonathon@californiatelecom.com 1 44 01-17-2018 09:43 AM
Last Post: Aishion_Yealink
  Call drops after 10 minutes nic 1 94 12-12-2017 03:14 PM
Last Post: complex1
  W52P disable call ended display PhilipDarnell 1 222 11-22-2017 07:14 PM
Last Post: janduy.manzanos@gmail.com
  All Handsets to ring on incoming Bristol_Support 1 1,148 01-30-2017 03:21 PM
Last Post: complex1
  Answered call showing up in missed call log blainearcher 2 1,293 11-21-2016 12:27 PM
Last Post: Lucia_Yealink
  call forward not working michael.gath 1 1,305 11-14-2016 09:54 AM
Last Post: Yealink_Klaus
  Call History: Connect Error bsproffi 6 5,673 08-24-2016 02:10 AM
Last Post: vipconsult
  Anon.Call Rejection, cannot disable DJ_HiP 2 1,254 08-15-2016 11:05 AM
Last Post: DJ_HiP
  W52P - Call forward Feature code issue fvanryck 0 1,415 05-11-2016 05:55 PM
Last Post: fvanryck
  W52Ps continue ringing after call picked up on other phone Bobcat19 2 1,781 03-16-2016 05:46 AM
Last Post: Bobcat19

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication