New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
redial with dial plan
Author Message
Leandro Freire Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Oct 2017
Reputation: 0
Post: #5
RE: redial with dial plan
(10-28-2017 07:33 AM)complex1 Wrote:  Hi,

This is the correct behaviour of the dialplan you have setup.
If you dial 0800xxxx, the phone will dial 00800xxxx, because it follow rule 1 of the dialplan and it will place the call to 00800xxxx in de call log. (replace 0800 with 00800)
When you redial 00800xxxx instead of 0800xxxx then rule 2 of the dialplan comes active and the phone dial 00012xxxx. (replace 00 with 00012) Also correct.
So, please review your dialplan.

Hope this will help.


I need the phone, save the original number in the history, not the number modified by Dial Plan.
I have Bria softphone and it works like that.

Or do not apply Dial Plan to the history numbers.
(This post was last modified: 10-28-2017 10:29 PM by Leandro Freire.)
10-28-2017 05:20 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
redial with dial plan - Leandro Freire - 10-20-2017, 04:41 PM
RE: redial with dial plan - Klaus_Yealink - 10-25-2017, 01:58 AM
RE: redial with dial plan - Leandro Freire - 10-27-2017, 10:15 PM
RE: redial with dial plan - complex1 - 10-28-2017, 07:33 AM
RE: redial with dial plan - Leandro Freire - 10-28-2017 05:20 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF yoda72 70 155,334 08-18-2019 09:06 PM
Last Post: HotlineExperts
  Click to dial from web browser h2g-vaka 4 1,295 03-15-2019 07:53 AM
Last Post: banderlog
  Dial from Windows Pox 0 605 11-06-2018 02:52 PM
Last Post: Pox
  Dial Now Rule Issue when Transfer IPBX 3 2,085 03-19-2018 04:26 PM
Last Post: IPBX
  How to disable the Dial-Upon-Lift feature Jeremy17 1 1,595 12-11-2017 01:33 AM
Last Post: Evan_Yealink
  Dial-plan priorities or greediness Plerry 0 1,410 05-05-2017 01:34 PM
Last Post: Plerry
  T42G Pause in speed dial mcbsys 0 1,919 03-17-2017 02:27 AM
Last Post: mcbsys
  T42G Pause in speed dial mcbsys 0 1,620 03-17-2017 02:26 AM
Last Post: mcbsys
  XML Browser - ExecuteItem Dial: specify an account tsukraw 1 5,053 03-16-2017 09:50 PM
Last Post: sofnisys
  How to dial a + sign with a desk phone ? oliv 6 10,343 01-30-2017 02:41 PM
Last Post: oliv

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication