New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Same handset, different firmware?
Author Message
Lucia_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 395
Joined: Aug 2016
Reputation: 3
Post: #2
RE: Same handset, different firmware?
Dear Frank,

Hope you everything goes wellShy
For the new handset of W60(61.81.0.30), the hardware are almost the same with the old handset(26.81.0.10), but the firmware are different. For the new firmware is to compatiable with the new base.
The new base are different with the old base both on hardware and software.

Yes, the new handset can work with the old base(25.81.0.10).
Also, the old handset can work with the new base. But please note, the new base are more powerful and add more features, there are some features the old handset version can not support.

So we would suggest you upgrade the old handset to the latest firmware version to connect to the new base.

Best Regards,
Lucia
10-11-2017 07:20 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Same handset, different firmware? - Lucia_Yealink - 10-11-2017 07:20 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  How to open the handset of the Yealink W56H ChibiM2015 1 170 08-02-2017 11:23 AM
Last Post: ChibiM2015
  V81 Firmware for W56P/W56H Cedric 4 1,848 02-08-2017 03:15 AM
Last Post: Cedric
  W56P Wishlist: change screensaver W56 handset complex1 2 1,469 12-26-2016 07:02 PM
Last Post: alexk
  Two SIP accounts on one base with one handset not working yeaasm 1 1,051 11-03-2016 08:09 PM
Last Post: yeaasm

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication