New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!

Post Reply 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Replace rule not working for certain prefixes
Author Message
chrisduncansb Offline
Junior Member

Posts: 6
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
Post: #1
Replace rule not working for certain prefixes
I've set up hundreds of replace rules without issue, but for some reason prefix 110 and 112 do not work. The replace number is never dialed when I dial 110 and 112 with a replace rule in place.

In the screenshotted example below, when I dial 110, the phone dials 110 instead of 81110. Same issue for 112/81112. However, when I dial 111, 81111 is correctly dialed.

I'm running a T46G with the latest firmware (T46- I also experience this on a T21p running I've tried setting up the rules via the web UI and RPS mac specifig cfg. Broken in all cases.

[Image: replacerule.png]
09-26-2017 05:03 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
Replace rule not working for certain prefixes - chrisduncansb - 09-26-2017 05:03 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Dial Now Rule Issue when Transfer IPBX 3 221 03-19-2018 04:26 PM
Last Post: IPBX
  LAn/Bridge not working DeepB 13 5,698 03-14-2018 02:29 PM
Last Post: JOHN124
  Plantronics S12 Headset working with T23G? avayax 1 1,318 02-06-2017 01:58 AM
Last Post: Klaus
  Replace Lan Port on T26p? gatorphan 1 1,489 06-21-2016 05:53 AM
Last Post: Yealink_Michael
  T29G and T27P Redial Not Working 1 1,202 05-19-2016 05:31 PM
Last Post: Yealink_Karl
  Non-working BLF at T26P usps 2 1,463 04-15-2016 03:32 PM
Last Post: usps
  Admin log in not working Vortex 1 1,689 02-24-2016 04:51 PM
Last Post: Yealink_Klaus
  Auto Answer via SIP Header not working avayax 2 3,338 10-10-2015 05:13 PM
Last Post: avayax
  BT40 Bluetooth Dongle not working zxss_admin 7 5,460 07-24-2015 11:22 AM
Last Post: Yealink_Karl
  BLF T26P yeahlink not working drvirus 1 2,924 06-04-2015 03:28 AM
Last Post: Yealink_James

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication