[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T48s show Talking on users who are not on an active call
Author Message
Daodeth Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: Oct 2017
Reputation: 0
Post: #21
RE: T48s show Talking on users who are not on an active call
(11-03-2017 12:47 PM)Scott311 Wrote:  I do not work with yealink and I do not know your voip provider. I would first export the config and see what that line code looks like. If it not the default it will show up in there. There is no setting in the GUI that I could ever find.

Are you exporting the config from the T48s, the trouble phones, or the Voip provider.
Sorry for the many questions, but thank you for the help.
11-03-2017 01:17 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Scott311 Offline
Junior Member
**

Posts: 17
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #22
RE: T48s show Talking on users who are not on an active call
(11-03-2017 01:17 PM)Daodeth Wrote:  
(11-03-2017 12:47 PM)Scott311 Wrote:  I do not work with yealink and I do not know your voip provider. I would first export the config and see what that line code looks like. If it not the default it will show up in there. There is no setting in the GUI that I could ever find.

Are you exporting the config from the T48s, the trouble phones, or the Voip provider.
Sorry for the many questions, but thank you for the help.

No problem, and I understand I worked on this for quite some time. I am exporting the config from the phones.

Actually Yealink helped me find this issue, I exported it from the phone, changed the config on the phone and imported it back. I know its timely but if your VOIP provider has a specific area where you can set Parameters up on your phones you can add this too your entire subscriber base via a Parameter.
11-03-2017 01:43 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Daodeth Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: Oct 2017
Reputation: 0
Post: #23
RE: T48s show Talking on users who are not on an active call
(11-03-2017 01:43 PM)Scott311 Wrote:  
(11-03-2017 01:17 PM)Daodeth Wrote:  
(11-03-2017 12:47 PM)Scott311 Wrote:  I do not work with yealink and I do not know your voip provider. I would first export the config and see what that line code looks like. If it not the default it will show up in there. There is no setting in the GUI that I could ever find.

Are you exporting the config from the T48s, the trouble phones, or the Voip provider.
Sorry for the many questions, but thank you for the help.

No problem, and I understand I worked on this for quite some time. I am exporting the config from the phones.

Actually Yealink helped me find this issue, I exported it from the phone, changed the config on the phone and imported it back. I know its timely but if your VOIP provider has a specific area where you can set Parameters up on your phones you can add this too your entire subscriber base via a Parameter.

So i have exported the config(cfg) from "setting/configuration/export CFG file/all settings"
I don't see any heading for "transfer:hang up."
3j
11-03-2017 01:54 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Daodeth Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: Oct 2017
Reputation: 0
Post: #24
RE: T48s show Talking on users who are not on an active call
(11-03-2017 01:43 PM)Scott311 Wrote:  
(11-03-2017 01:17 PM)Daodeth Wrote:  
(11-03-2017 12:47 PM)Scott311 Wrote:  I do not work with yealink and I do not know your voip provider. I would first export the config and see what that line code looks like. If it not the default it will show up in there. There is no setting in the GUI that I could ever find.

Are you exporting the config from the T48s, the trouble phones, or the Voip provider.
Sorry for the many questions, but thank you for the help.

No problem, and I understand I worked on this for quite some time. I am exporting the config from the phones.

Actually Yealink helped me find this issue, I exported it from the phone, changed the config on the phone and imported it back. I know its timely but if your VOIP provider has a specific area where you can set Parameters up on your phones you can add this too your entire subscriber base via a Parameter.

So I got the config from "settings/configuration/export CFG configuration/all settings" don't see any headings for "transfer:hang up"

Am I missing a step?
11-03-2017 01:57 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Scott311 Offline
Junior Member
**

Posts: 17
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #25
RE: T48s show Talking on users who are not on an active call
(11-03-2017 01:57 PM)Daodeth Wrote:  
(11-03-2017 01:43 PM)Scott311 Wrote:  
(11-03-2017 01:17 PM)Daodeth Wrote:  
(11-03-2017 12:47 PM)Scott311 Wrote:  I do not work with yealink and I do not know your voip provider. I would first export the config and see what that line code looks like. If it not the default it will show up in there. There is no setting in the GUI that I could ever find.

Are you exporting the config from the T48s, the trouble phones, or the Voip provider.
Sorry for the many questions, but thank you for the help.

No problem, and I understand I worked on this for quite some time. I am exporting the config from the phones.

Actually Yealink helped me find this issue, I exported it from the phone, changed the config on the phone and imported it back. I know its timely but if your VOIP provider has a specific area where you can set Parameters up on your phones you can add this too your entire subscriber base via a Parameter.

So I got the config from "settings/configuration/export CFG configuration/all settings" don't see any headings for "transfer:hang up"

Am I missing a step?

It would be: transfer.hang_up_after_success_trans = 3

Mine was near the bottom of the config.
11-03-2017 02:01 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Daodeth Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: Oct 2017
Reputation: 0
Post: #26
RE: T48s show Talking on users who are not on an active call
(11-03-2017 02:01 PM)Scott311 Wrote:  
(11-03-2017 01:57 PM)Daodeth Wrote:  
(11-03-2017 01:43 PM)Scott311 Wrote:  
(11-03-2017 01:17 PM)Daodeth Wrote:  
(11-03-2017 12:47 PM)Scott311 Wrote:  I do not work with yealink and I do not know your voip provider. I would first export the config and see what that line code looks like. If it not the default it will show up in there. There is no setting in the GUI that I could ever find.

Are you exporting the config from the T48s, the trouble phones, or the Voip provider.
Sorry for the many questions, but thank you for the help.

No problem, and I understand I worked on this for quite some time. I am exporting the config from the phones.

Actually Yealink helped me find this issue, I exported it from the phone, changed the config on the phone and imported it back. I know its timely but if your VOIP provider has a specific area where you can set Parameters up on your phones you can add this too your entire subscriber base via a Parameter.

So I got the config from "settings/configuration/export CFG configuration/all settings" don't see any headings for "transfer:hang up"

Am I missing a step?

It would be: transfer.hang_up_after_success_trans = 3

Mine was near the bottom of the config.

Would you mind looking at my config and see if I'm missing something.


Attached File(s)
.cfg  001565c8a464-all.cfg (Size: 695 bytes / Downloads: 1)
11-03-2017 02:06 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Scott311 Offline
Junior Member
**

Posts: 17
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #27
RE: T48s show Talking on users who are not on an active call
(11-03-2017 02:06 PM)Daodeth Wrote:  
(11-03-2017 02:01 PM)Scott311 Wrote:  
(11-03-2017 01:57 PM)Daodeth Wrote:  
(11-03-2017 01:43 PM)Scott311 Wrote:  
(11-03-2017 01:17 PM)Daodeth Wrote:  Are you exporting the config from the T48s, the trouble phones, or the Voip provider.
Sorry for the many questions, but thank you for the help.

No problem, and I understand I worked on this for quite some time. I am exporting the config from the phones.

Actually Yealink helped me find this issue, I exported it from the phone, changed the config on the phone and imported it back. I know its timely but if your VOIP provider has a specific area where you can set Parameters up on your phones you can add this too your entire subscriber base via a Parameter.

So I got the config from "settings/configuration/export CFG configuration/all settings" don't see any headings for "transfer:hang up"

Am I missing a step?

It would be: transfer.hang_up_after_success_trans = 3

Mine was near the bottom of the config.

Would you mind looking at my config and see if I'm missing something.

Now question for you before I look at it, does it do it on all of your phones? Because it did not do it on all of our phones. It seemed to be ones we had setup with a call group. I would make sure you have a phone that it specifically is happening on where it shows "Talking"
11-03-2017 02:09 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Scott311 Offline
Junior Member
**

Posts: 17
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #28
RE: T48s show Talking on users who are not on an active call
Now question for you before I look at it, does it do it on all of your phones? Because it did not do it on all of our phones. It seemed to be ones we had setup with a call group. I would make sure you have a phone that it specifically is happening on where it shows "Talking"
11-03-2017 02:10 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Daodeth Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: Oct 2017
Reputation: 0
Post: #29
RE: T48s show Talking on users who are not on an active call
These 2 phones are doing showing talking, one is a t48s the other is T42s. What bothers me is that the T46s are all fine.


Attached File(s)
.cfg  001565c8a464-all (1).cfg (Size: 695 bytes / Downloads: 1)
11-03-2017 02:17 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Scott311 Offline
Junior Member
**

Posts: 17
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #30
RE: T48s show Talking on users who are not on an active call
(11-03-2017 02:17 PM)Daodeth Wrote:  These 2 phones are doing showing talking, one is a t48s the other is T42s. What bothers me is that the T46s are all fine.

That doesn't look like the entire config of the phone. Mine was about 100-120 lines.
11-03-2017 02:21 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Missed Call Does Not Appear in History bcmike 1 53 Today 05:07 AM
Last Post: complex1
  T46G call completed elsewhere zimbocz 3 7,441 10-28-2022 03:28 AM
Last Post: tredd1982
  Transfer error: Not Emergency Call tredd1982 0 383 10-28-2022 03:15 AM
Last Post: tredd1982
  get accout in call log me475z8029357 0 419 10-27-2022 05:50 PM
Last Post: me475z8029357
  T48G + EHS36 +Janra engage 75 not hanging up call kris.hetherington@firstsource.com 1 3,407 09-30-2022 03:23 AM
Last Post: knewgent
  Display current time during a call cecilia.dellaria@statewide.com 0 493 09-23-2022 11:48 PM
Last Post: cecilia.dellaria@statewide.com
  T48S Very Slow Response nolto 1 1,180 08-11-2022 05:51 PM
Last Post: complex1
  Yealink T48S won't factory reset djcartledge 3 2,183 07-16-2022 05:16 PM
Last Post: complex1
  How to show caller Phone Number when call is forwarded gijoe 0 953 05-31-2022 07:40 PM
Last Post: gijoe
  T46 - Program Message Button for a Help call? harrys 0 1,240 03-31-2022 11:08 PM
Last Post: harrys

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication