New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T42G not sending auto-answer alaert
Author Message
Travis_Yealink Offline
Super Moderator
******

Posts: 170
Joined: Mar 2016
Reputation: 1
Post: #4
RE: T42G not sending auto-answer alaert
(06-14-2017 12:34 PM)Melissa:) Wrote:  Thanks for answering me. We have that set up on the receiving phone and the originating phone. Our problem is not the receiving phone. The receiving T42G never gets an "Alert-Info:info=alert-autoanswer...etc" because the originating phone isn't sending it out. The invite is not coming out of the T42g with the "Alert-Info:info=alert-autoanswer." We have the T42Gs set up exactly like the T48gs. The T48Gs are working; however, the T42Gs are not.

Hi,

So, in your scenario, T42G and T48G are both receiving phones, when you test with the same originating phone, T48G works fine, but T42G didn't, am I right?

Please kindly provide the trace files to me, if you could provide the trace files of T48G, that would be much helpful.
a. Level 6 syslog
b. PCAP trace
c. Config.bin
You can get the guide from this link to see how to export the issue data(trace files):
http://support.yealink.com/faq/faqInfo?id=311

Regards,
Travis
06-15-2017 01:27 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: T42G not sending auto-answer alaert - Travis_Yealink - 06-15-2017 01:27 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Yealink T46S Handsets Sending Static Buffering Sound IPPBX 1 105 10-19-2019 10:22 AM
Last Post: complex1
  [SOLVED] OpenVPN not doing anything T42G V83 Danariel 4 542 09-15-2019 11:35 AM
Last Post: benaam433
Question Auto answer and auto hold Ryanjs 7 4,019 09-11-2019 04:04 PM
Last Post: Chris708
  Answer remotely anksharmoli 2 279 09-11-2019 04:00 PM
Last Post: Chris708
  Move from SfB to Teams with T42G helios.comms 0 330 05-21-2019 07:51 PM
Last Post: helios.comms
  Echo when using headset on T46S and T42G IZT-crobinson 0 624 11-27-2018 02:25 AM
Last Post: IZT-crobinson
  T42G recovery files needed Global Data Systems 0 745 11-12-2018 09:15 PM
Last Post: Global Data Systems
  T42G - Impossible to upgrade firmware psanmartin 5 2,244 08-22-2018 01:24 PM
Last Post: psanmartin
  T42G massive latency before call Jeremie 4 1,999 06-04-2018 06:21 AM
Last Post: Travis_Yealink
  Auto launch a downloaded app? MissionlabsMark 1 980 05-09-2018 02:44 PM
Last Post: Paul_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication