[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Remote backup of local phone book
Author Message
Patrick77 Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #1
Remote backup of local phone book
Hello,

I'm looking out for a method to backup the local phonebooks of our Yealink phones.
Has anyone already built a script or something like that to manage mass backup processes from a central server?

Any hints are appreciated Wink

Regards
Patrick
06-12-2017 01:38 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Remote backup of local phone book - Patrick77 - 06-12-2017 01:38 PM
RE: Remote backup of local phone book - Paul_Yealink - 06-14-2017, 06:38 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Yealink Phone Lock settings IT-Risch_Support 2 42 06-30-2020 03:00 PM
Last Post: IT-Risch_Support
  IP Phone sometimes does not receive calls from my own mobile phone. willywonka 4 442 05-27-2020 01:12 AM
Last Post: willywonka
  Phone with embedded VPN but OpenVPN niksr 2 547 05-26-2020 02:50 PM
Last Post: Lewis-H
Video Provisioning Remote Phone Book sfrazier 3 495 05-26-2020 02:43 PM
Last Post: Lewis-H
  Yealink SfB phones and Algo ringer and door phone jon.baldwin@essity.com 0 348 05-01-2020 12:51 PM
Last Post: jon.baldwin@essity.com
  Proviisiong Directory - Enabling Remote Phone Book sfrazier 1 497 02-09-2020 07:23 PM
Last Post: complex1
  Show phone status (busy, DND,...) OXE 3 5,616 01-30-2020 08:40 AM
Last Post: levstik
  Yealink Phone to Send Private IP Address on Register Ari 4 1,279 10-23-2019 10:04 PM
Last Post: Ari
  Remote Phonebook - Numbers Display Format On Phone Medryn 18 33,787 10-10-2019 11:03 PM
Last Post: flyingchipmunk
  Slow response when user presses buttons means phone number enters incorrectly chris.stewart 1 792 09-26-2019 06:58 AM
Last Post: Jacqueline250

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication