[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HTTP only
Author Message
Jazzy Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: Mar 2017
Reputation: 0
Post: #11
RE: HTTP only
(06-02-2017 06:41 PM)ModCraig Wrote:  IT was already factory reset with no config...
Very strange.
Are you on same Hardware ver?

Also - when I goto the phone IP address - it is a POP-UP asking for the Username and Password and not a webpage. Maybe that is difference of HTTP vs HTTPS ?

probably not important but you put earlier the IP address of the phone as 192.168.2.107 and then in your pic it shows 192.168.3.0 asking for credentials.. I guess your phone IP has changed and you're maybe using a 255.255.0.0 subnet or something?
06-04-2017 10:37 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ModCraig Offline
Moderator
*****

Posts: 716
Joined: May 2013
Reputation: 7
Post: #12
RE: HTTP only
It does not matter.
We are using a /23 scheme.

I gave the phone a static IP to see if it would help the situation... an IP that is not part of the DHCP scheme... it did not help... but definitely has to do with the 3cx template.

Craig Reilly
MCSA, 3cx Advanced Certified
Scottsdale, AZ
06-04-2017 07:53 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 862
Joined: Jan 2014
Reputation: 24
Post: #13
RE: HTTP only
(06-04-2017 07:53 PM)ModCraig Wrote:  It does not matter.
We are using a /23 scheme.

I gave the phone a static IP to see if it would help the situation... an IP that is not part of the DHCP scheme... it did not help... but definitely has to do with the 3cx template.

Hi Craig,

I think this is causing the issue and can be found in the first part of the 3CX template:
Code:
<interfaceLink>https://admin:%%PHONE_WEB_PASSWORD%%@%%PHONE_IP%%</interfaceLink>

Best regards,
Frank.

Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
07-23-2017 07:47 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Johnson_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 65
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #14
RE: HTTP only
Dear Customer,

This is Johnson from Yealink technical support team. Nice to work with you.
For this issue, would you please provide issue date to us.
http://support.yealink.com/faq/faqInfo?id=313

BR
Johnson
07-24-2017 10:18 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Johnson_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 65
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #15
RE: HTTP only
Dear valued Customer,
 
Is there any update regarding this issue?
Thanks and looking forward to your reply.

BR
Johnson
07-27-2017 07:51 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 862
Joined: Jan 2014
Reputation: 24
Post: #16
RE: HTTP only
(07-27-2017 07:51 AM)Johnson_Yealink Wrote:  Dear valued Customer,
 
Is there any update regarding this issue?
Thanks and looking forward to your reply.

BR
Johnson

Hi Johnson,

The issue is caused by the use of the latest 3CX templates 66694 and 66695.
If you use the 3CX template 60903 then everything is OK.
During the tests the phone was running on firmware version .110 and on .61 (3CX preferred)
I am still examine both 3CX templates on differences.

Best regards,
Frank.

Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
07-27-2017 07:55 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
justingoldberg Offline
Junior Member
**

Posts: 29
Joined: May 2019
Reputation: 0
Post: #17
RE: HTTP only
I checked by using Chrome's Incognito mode (bypassing local cache and cookies) and I was able to login after upgrading the firmware to newer revisions.

I tried to clear out Chrome's cache (three months of cache), however it is still "clearing" as I post this.

I tested Incognito on a T42S running v66.84.0.15 and a T54S running v70.84.0.15.
(This post was last modified: 08-05-2019 02:47 PM by justingoldberg.)
08-05-2019 02:46 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T4x: Possible to deactivate TLS 1.2 / disable HTTP redirection? Fritz-EDV 5 366 06-12-2020 08:13 PM
Last Post: complex1
  How to Provision firmware using http simplephoneco_Support 1 2,859 12-22-2015 05:13 AM
Last Post: Karl_Yealink
  T48G - HTTP Requests Headon_Support 1 2,760 12-03-2014 11:46 AM
Last Post: Lucas1

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication