[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
openvpn via autoP not working !
Author Message
yva Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #1
openvpn via autoP not working !
hi all ,
i need some help with openvpn tar file and auto provisioning.
the setup is like that :

T26 with ver6.61.23.16 , i know its old ver but its complex system with 150 phones different places . (try to play others v61 also ).

now , i have openvpn server up and running . i created the client tar file .so far so good , if i upload the file from web interface the file upload and then successful connect to the openvpn server .

my problem is that i want use auto prov to push and enable the vpn option . so , in the mac.cfg i added the lines :
[ VPN ]
path = /config/Network/Network.cfg
EnableVPN = 1

[OPENVPN]
path = /tmp/download.cfg
server_address = http://192.168.168.231/vpn/client1.tar

this line do two things , first enable the vpn option , second tell the phone where is the tar file .
this line looks works because after the phone pull the mac.cfg the vpn option switch to enable , and if debug the access.log at 192.168.168.231 i see that the phone got the file :
192.168.1.8 - - [07/Jul/2015:22:35:09 +0300] "GET /vpn/client1.tar HTTP/1.0" 200 20480 "-" "yealink SIP-T26P 6.61.23.16 00:15:65:15:6e:be"

but , even everything looks good the phone come to enable in "vpn active" on the web but not try connect to vpn server . try to reboot after the phone retrieve all the configuration files , same problem .

on the openvpn server log i dont see any traffic from the phone .

please , any idea ? i am trying couple days to find the answer. Sad

thanks
07-08-2015 03:50 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
openvpn via autoP not working ! - yva - 07-08-2015 03:50 AM
RE: openvpn via autoP not working ! - yva - 07-08-2015, 03:21 PM
RE: openvpn via autoP not working ! - yva - 07-09-2015, 01:47 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Auto Provision Wall Paper Stopped Working TRP Tech 5 9,672 02-19-2024 12:02 AM
Last Post: jamesalan
  OpenVPN AutoProv GiTech-MG 0 863 09-13-2023 06:38 PM
Last Post: GiTech-MG
  RPS not working for T41P T42G andrew.manning 0 1,529 02-17-2023 06:29 PM
Last Post: andrew.manning
  Yealink T54W Auto Provision not working h.cmc 1 3,936 12-09-2022 08:31 PM
Last Post: complex1
  Action url variable $cfg_all not working on Yealink T57W Ivan86 1 6,937 03-19-2021 03:07 PM
Last Post: Ivan86
  AutoP vs refresh configuration mattf 0 4,210 01-23-2021 10:42 AM
Last Post: mattf
  Remote phonebook generation tool not working avayax 3 14,862 06-11-2020 11:05 AM
Last Post: meganetman
  Common config with t46s not working Alan11111111 3 12,104 09-08-2017 11:03 AM
Last Post: Fuur
  Autoprovision to include OpenVPN Configuration MattToner 4 13,486 03-24-2017 04:18 PM
Last Post: syadnom
  personalized configuration settings protection not working jmdigneffe 3 9,785 06-24-2016 05:59 PM
Last Post: jmdigneffe

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication