[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How do I know which entry to use version 81 in provisioning.
Author Message
Lucia_Yealink Offline
Super Moderator
******

Posts: 467
Joined: Aug 2016
Reputation: 5
Post: #5
RE: How do I know which entry to use version 81 in provisioning.
Sorry for my late reply.

And I have done a test with your configuration and found you are right. The parameter “static.directory_setting.url” can not be recognized by the phone.

Suggest to use the parameter “directory_setting.url=” to do auto provision. And I will feedback this issue to our R&D and PD to modify it.
Thank you for your concern about this.
01-12-2017 06:19 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: How do I know which entry to use version 81 in provisioning. - Lucia_Yealink - 01-12-2017 06:19 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T28p - Firmware version advice Tato 2 92 09-11-2020 01:04 PM
Last Post: Tato
Video Provisioning Remote Phone Book sfrazier 3 954 05-26-2020 02:43 PM
Last Post: Lewis-H
  .cfg file needed for Zultys provisioning server jerryp 0 507 01-30-2020 09:26 PM
Last Post: jerryp
  Cannot post to Auto Provisioning DanH 1 794 10-12-2019 05:51 PM
Last Post: Babylonia
  Set PC port link to 1Gb from provisioning file avayax 1 1,018 09-10-2019 03:30 PM
Last Post: complex1
  Remote Phonebook XML version, http(s) ssstofff 1 2,301 12-10-2018 07:25 AM
Last Post: ssstofff
  Firmware url version variables possible? rromano 1 1,564 08-22-2018 05:28 PM
Last Post: johnkiniston
  Get Phone Firmware version remotely nachete 0 2,230 07-10-2017 12:01 PM
Last Post: nachete
  Provisioning Chadsuperb 4 5,999 07-06-2017 03:37 PM
Last Post: complex1
  Phones always reboot when applying new config via provisioning avayax 3 6,429 12-15-2016 01:55 PM
Last Post: jolouis

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication