New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Roamming
Author Message
CompLogic Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #3
RE: Roamming
The Yealink BestBase option has not worked well for any of my clients up to this point.
The seem to stick with the currently registered base station until the signal drops to almost nothing before they will swap over to the base 2 feet from them.

The Uniden Honeycomb EXP1240B (base) and EXP1240H (handset) can transparently roam between base stations without loosing the call
6 phones and two base stations have worked flawlessly for one client. They are a bit more expensive, but I didn't loose the client over it.
(This post was last modified: 09-01-2015 03:39 AM by CompLogic.)
09-01-2015 03:35 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Roamming - Pinga-Fogo - 04-10-2015, 01:26 AM
RE: Roamming - Yealink_Peter - 04-10-2015, 02:28 AM
RE: Roamming - CompLogic - 09-01-2015 03:35 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication