[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T20 can not dial out
Author Message
dede Offline
Junior Member
**

Posts: 7
Joined: Mar 2015
Reputation: 0
Post: #10
RE: T20 can not dial out
Hi James,
now I captured two files with the Fritzbox.
If I only look at the lines with "Protocol = SIP or SIP/SDP", I get these two lists:

unsuccessful call with T20P
58 Request INVITE sip:.....@....
59 Status 100 Trying
60 Status 401 Unauthorized
61 Request ACK sip:.....@....
62 Request INVITE sip:.....@....
63 Status 100 Trying
....
330 Status 487 Request Terminated
331 Request ACK sip:.....@....



successful call with KE1020A
140 Request INVITE sip:.....@....
141 Status 100 Trying
142 Status 401 Unauthorized
143 Request ACK sip:.....@....
144 Request INVITE sip:.....@....
145 Status 100 Trying
151 Status 183 Session Progress
154 Request PRACK sip:.....@....
155 Status 200 OK
176 Status 183 Session Progress
177 Request PRACK sip:.....@....
180 Status 200 OK
.....
411 Status 183 Session Progress
412 Request PRACK sip:.....@....
413 Status 200 OK
424 Status 180 Ringing
425 Request PRACK sip:.....@....
428 Status 200 OK
.....
804 Status 200 OK
805 Request ACK sip:.....@....
.....
1221 Request BYE sip:.....@....
1224 Status 200 OK
03-26-2015 04:02 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
T20 can not dial out - dede - 03-25-2015, 07:10 PM
RE: T20 can not dial out - James_Yealink - 03-25-2015, 09:23 PM
RE: T20 can not dial out - dede - 03-25-2015, 10:25 PM
RE: T20 can not dial out - James_Yealink - 03-25-2015, 10:48 PM
RE: T20 can not dial out - dede - 03-25-2015, 11:20 PM
RE: T20 can not dial out - James_Yealink - 03-26-2015, 12:57 AM
RE: T20 can not dial out - dede - 03-26-2015, 01:37 AM
RE: T20 can not dial out - James_Yealink - 03-26-2015, 01:57 AM
RE: T20 can not dial out - dede - 03-26-2015, 02:16 AM
RE: T20 can not dial out - dede - 03-26-2015 04:02 AM
RE: T20 can not dial out - dede - 03-27-2015, 01:27 AM
RE: T20 can not dial out - James_Yealink - 03-27-2015, 03:59 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T27 cannot dial from history digitalaroma 2 3,335 11-11-2019 05:09 PM
Last Post: Pedro Correia Guedes
  T21P dial problem oguzhan 2 2,438 06-20-2018 09:27 AM
Last Post: oguzhan
  Dial plan for Direct IP Call Danila 1 3,169 04-27-2017 10:41 AM
Last Post: complex1
  T-19 Dial Plan does not work joes 3 5,683 04-25-2017 07:22 PM
Last Post: Danila
  SIP-T220 > How to dial out via browser URL? oodavid 3 6,409 09-27-2016 11:23 PM
Last Post: ModCraig
  Speed Dial pause before pin dsymons 10 20,660 10-07-2015 03:30 PM
Last Post: mondas
  Dial rule: select account based on number format johandezwaan 2 4,608 12-12-2014 08:20 PM
Last Post: johandezwaan
  Dial from history - problem with "+" doctord 4 5,399 10-30-2014 11:38 AM
Last Post: James_Yealink
  Dial-Now fails to recognize time-out braymond 1 5,036 06-10-2014 09:34 AM
Last Post: ivanp
  Custom dial tones [SOLVED] Raffles 4 9,450 04-24-2014 03:30 PM
Last Post: Raffles

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication