[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ringtone keep defaulting versus what we chose?
Author Message
Bryan Nelson Offline
Member
***

Posts: 71
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #2
RE: Ringtone keep defaulting versus what we chose?
Yes, this was happening to us via auto-provisioning. There are 2 places to set the ringtone -- Under the phone menu, which seems to set the "Default" ringtone, and the Account settings for Line specific ringtones.

We were only setting the Phone default ringtone, and sometimes saw the phone set "Ring5.wav" as the account ringtone, rather than the "common" setting that uses the default. Not sure why, but it seems to happen on about 50% of brand new phones, despite identical model\version\provisioning config.

Hope this helps!
04-16-2013 07:58 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Ringtone keep defaulting versus what we chose? - Bryan Nelson - 04-16-2013 07:58 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T20 web ringtone volume Diegoms 2 3,891 02-01-2018 12:59 PM
Last Post: Diegoms
  Download RingTone troosters 2 17,370 09-26-2017 08:00 AM
Last Post: Erwin
  Can't upload new Ringtone for Yealink T23P ? hoang 1 4,108 02-23-2017 09:50 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  NAPTR Defaulting to UDP, How to set TCP marcelm 3 3,951 10-17-2016 10:39 AM
Last Post: Karl_Yealink
  Very loud ringtone Clevelander 1 6,503 10-10-2014 04:01 PM
Last Post: Yealink_Jim
  Ringtone petertran 1 6,350 05-24-2013 02:49 PM
Last Post: Yealink Support

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication