New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!

Post Reply 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Auto Provision Url
Author Message
zamsler Offline
Junior Member

Posts: 1
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #1
Auto Provision Url
It seems that v73 has changed the behavior of Auto Provision URL with what I have seen.

We have a custom PHP based provisioning system. It works just fine on v72
v73 Request to web server:
[04/Jan/2015:23:01:34 -0500] "GET /y000000000004.cfg HTTP/1.1" 400 749 "-" "Yealink SIP-T26P 00:15:65:39:XXXX"
It does not follow the full URL given to it.

v72 Requests to web server:
[04/Jan/2015:23:24:24 -0500] "GET /?action=provision&profile=36LxBu0ojE5H16eCGroOYEMaOlS2rra&client=b855061619ba4cd15df0aaf5325fd405b&phone=00156539XXXX&z=/y000000000004.cfg HTTP/1.1" 200 872 "-" "Yealink SIP-T26P 00:15:65:39:XXXX"
This is the desired.

This has been tested on T26 so far. 3 different phones. We setup a W52 last week and had to manually program it because of the same behavior. This morning I checked the firmware files and it was v73.


01-06-2015 01:05 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
Auto Provision Url - zamsler - 01-06-2015 01:05 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  BUG?:3CXPhone CTI triggers auto answer on second call when parking 1st tsukraw 31 39,956 01-27-2016 09:14 PM
Last Post: mboywang
  How to stop auto provision on T48? MarioG 4 5,756 06-16-2015 11:50 PM
Last Post: Yealink_James

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication